Κοινωνία

Αδιανόητο: Πρόστιμο 500 ευρώ για σκύλο που... γαβγίζει! (βίντεο)


"Τον λέω τον σκύλο Όσκαρ, αλλά από τις πολλές φορές που έχω πάει στην αστυνομία τον έχω μετονομάσει σε "Παλαιοκώστα. Δεν γαβγίζει, μου στέλνουν εδώ και τρεις εβδομάδες το περιπολικό για να δουν αν γαβγίζει ο σκύλος. Στις τρεις εβδομάδες λοιπόν τον άκουσαν να γαβγίζει και με κάλεσαν πάλι στο τμήμα" δήλωσε ο κ. Φύσσας.

"Έχω πάει 10 φορές στο τμήμα. Μου έστειλαν 500 ευρώ πρόστιμο. Όταν το είδα μου ανέβηκε η πίεση, με πήγε η κόρη μου στο νοσοκομείο. 500 ευρώ γιατί ο γείτονας δεν μπορεί να ακούει ούτε ένα γάβγισμα γιατί δεν μπορεί να κοιμηθεί" τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε
Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...