Κοινωνία

Εξώδικο από συνθέτη στον Νότη Σφακιανάκη με αφορμή την συναυλία στην Αλβανία - Δείτε γιατί


Ο συνθέτης Γιώργος Μουκίδης ανακοίνωσε την αποστολή εξωδίκου στον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη με το οποίο απαγορεύει την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών του.

Σε ανάρτησή του χθες στο λογαριασμό του στο Facebook, ο συνθέτης γνωστοποίησε αρχικά πως απαγορεύει την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών του από τον γνωστό τραγουδιστή ενώ λίγο αργότερα με νέα ανάρτηση γνωστοποίησε την πρόθεσή του να στείλει εξώδικο.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Με εξώδικο που θα επιδοθει-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου από τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου κύριε Νότη Σφακιανάκη.-

Gepostet von George Moukidis am Sonntag, 27. Mai 2018

Ο συνθέτης έχει γράψει πολύ γνωστά τραγούδια τα οποία έχει ερμηνεύσει ο Νότης Σφακιανάκης, όπως τα «Ένα γράμμα», «η Στέλλα η Σμυρνιά» και «Μια ματιά σου μόνο φτάνει».

Τις τελευταίες ημέρες, ο γνωστός τραγουδιστής έχει βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο και έχει δεχθεί πλήθος σχολίων σχετικά με την συναυλία του στα Τίρανα.

Ο συνθέτης Γιώργος Μουκίδης

Ο συνθέτης, που μετά την κοινοποίηση του εξωδίκου του, δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια για την απόφασή του αυτή, επέστρεψε δριμύτερος σήμερα επικρίνοντας κι αυτός με τη σειρά του τους θαυμαστές του λαϊκού τραγουδιστή και χαρακτηρίζοντάς τους «πρόβατα».

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μετά από όλα αυτά τα «γλυκόλογα» που διάβασα χθες στον «τοίχο» μου και στην σελίδα μου από ορισμένους φάν του «αυτοκράτορα» κατάλαβα τελικά γιατί έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία στις τάξεις τους το τραγούδι του πρώην συνεργάτη μου «Πρόβατα».
Έτσι εξηγούνται όλα...!!!
Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς και Χρόνια πολλά
(μέρα που είναι σήμερα) σε όλους, αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας και κάθε ευφυΐας....»

Μετά απο όλα αυτά τα «γλυκόλογα» που διάβασα χθές στον «τοίχο» μου και στην σελίδα μου απο ορισμένους φάν του...

Gepostet von George Moukidis am Montag, 28. Mai 2018

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ