Κοινωνία

Αγόριανη Λακωνίας: Στιγμές τρόμου για θύματα ληστών

Στιγμές τρόμου έζησαν κάτοικοι στην Αγόριανη Λακωνίας, όταν θρασύτατοι ληστές μπήκαν στο σπίτι τους τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με το «Λακωνικό Τύπο», οι άγνωστοι δράστες, περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα μπήκαν στο σπίτι, πιάνοντας στον «ύπνο» τα μέλη μιας οικογένειας, δύο γυναίκες ηλικίας 83 και 52 ετών και έναν άνδρα 45 ετών.

Τα χειρότερα, όμως, ήταν αυτά που ακολούθησαν. Οι δράστες ήταν αποφασισμένοι και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν τους τρείς κατοίκους και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι 20.000 ευρώ! Στη συνέχεια, οι άγνωστοι ληστές εξαφανίστηκαν και αναζητούνται, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Προανάκριση κάνει το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης. Το παραπάνω είναι ακόμη ένα περιστατικό που προκαλεί την οργή των κατοίκων των «βορείων δήμων» (και όχι μόνο), καθώς σύμφωνα με καταγγελίες οι διαρρήξεις και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή αποτελεί ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο. Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν από λίγες ημέρες, ο πρόεδρος της ΤΚ Αγόριανης κ. Δημήτρης Καφεντζής -εκπροσωπώντας τους κατοίκους της περιοχής- είχε ζητήσει την ίδρυση αστυνομικού σταθμού στο εν λόγω χωριό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ