Κοινωνία

Τραγωδία στη δυτική Αττική: Τέσσερις οι νεκροί

Τα χειρότερα σενάρια επαληθεύονται με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να επιβεβαιώνει την ανάσυρση του τέταρτου νεκρού από τη φονική κακοκαιρία: Πρόκειται για έναν άνδρα που εντοπίστηκε σε προαύλειο χώρο επιχείρησης που βρίσκεται μεταξύ δευτέρου και τρίτου χιλιομέτρου στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Θηβών.

Αρχικά εντοπίστηκε νεκρή μια γυναίκα, ηλικίας 82 ετών, μέσα στο σπίτι της στην οδό Κοροπούλη 8 και λίγο αργότερα εντοπίστηκε ένας άντρας 85 ετών, επίσης στο σπίτι του που ήταν υπόγειο, στην οδό Αγαμέμνονος. Λίγο πριν τις 11:30 το πρωί εντοπίστηκε και τρίτος νεκρός. Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 65 ετών, ο οποίος βρέθηκε σε προαύλιο χώρο στην οδό Λεωνίδα Στάμου και ο οποίος «προφανώς παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά», όπως δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλλίρη.

Στις 12 το μεσημέρι η κυρία Μαλλίρη ανακοίνωσε πως εντοπίστηκε και τέταρτος νεκρός, στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Θηβών, στο 2ο με 3ο χιλιόμετρο, σε αύλιο χώρο. Πρόκειται για έναν άντρα περίπου 50 ετών, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ