Κοινωνία

Βίντεο που ραγίζει καρδιές: Ολόκληρο στάδιο χαιρετά 4χρονο με σπάνια ασθένεια

Το χαμόγελο ενός 4χρονου που βρίσκεται στο νοσοκομείο, όταν ένα ολόκληρο στάδιο το χαιρέτησε! Δείτε το συγκινητικό βίντεο της ημέρας.

Από το κρεβάτι ενός νοσοκομείου, ένα 4χρονο παιδί δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελά… Το νεαρό αγοράκι νιώθει ευτυχισμένο στη θέα ενός ολόκληρου σταδίου ποδοσφαίρου, να τον χαιρετά.

Είναι λυπηρό για ένα μικρό παιδί να έρχεται αντιμέτωπο με μία τέτοια σπάνια ασθένεια, όπως αυτή από την οποία πάσχει ο πιτσιρικάς του παρακάτω βίντεο. Ο Wyatt Hemphill έχει αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, τόσο που είναι σχεδόν ανύπαρκτο.

Εισήχθη στο University of Ioaw Stead Family Children’s Hospital, όπου οι τελευταίοι όροφοι έχουν θέα προς το στάδιο Kinnick, το «σπίτι» των Hawkeyes. Και ενώ ο Wyatt παρακολουθούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα, ξαφνικά όλο το στάδιο σταματά για να τον χαιρετήσει!

Η χαρά του δεν περιγράφεται με λόγια και η μητέρα του κατέγραψε τη στιγμή αυτή με την κάμερά της. Η ίδια ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και δήλωσε: «Πρώτη φορά χαμογέλασε από τότε που ήρθαμε εδώ. Ευχαριστώ πολύ όσους τον χαιρέτησαν!».

Και συνέχισε: «Λόγω της αρρώστιας του ο Wyatt έχει γίνει πολύ δυνατός. Τον έβλεπα ότι ήταν πολύ κουρασμένος αλλά μόλις συνειδητοποίησε ότι 70.000 φίλαθλοι γύρισαν να τον χαιρετήσουν, έλαμψε αμέσως το πρόσωπό του».

Από τότε, έχει γίνει παράδοση και το στάδιο χαιρετά άρρωστια παιδιά του νοσοκομείου στο τέλος του πρώτο ημιχρόνου.

Δείτε το βίντεο που σπαράζει καρδιές:

https://youtu.be/qxC0gdV-TmI

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ