Κοινωνία

Συνελήφθη Γάλλος στα σύνορα με taser, μαχαίρι και σπρέι πιπεριού

Σαν κύριος επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος από την Βουλγαρία με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 43χρονος Γάλλος, αλλά οι αστυνομικοί που του έκαναν έλεγχο στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Καστανεών του Έβρου διαπίστωσαν ότι είχε μαζί του παράνομο οπλισμό.

Κατά την έρευνα που έκαναν στο εσωτερικό του Ι.Χ. αυτοκινήτου οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού σταθμού, ανακάλυψαν κρυμμένα μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser, ένα σπρέι πιπεριού και ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 0,27 εκατοστών! Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο Γάλλος βρέθηκε με χειροπέδες.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ορεστιάδας στον οποίο παραπέμφθηκε ο 43χρονος, του άσκησε δίωξη για εισαγωγή και κατοχή οπλισμού στην ελληνική επικράτεια. Η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια Ορεστιάδας για να εξακριβώσει τυχόν διασυνδέσεις του με ντόπια κυκλώματα παρανομίας, βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Αδιέξοδο στις ρωσοτουρκικές συνομιλίες: Οι Ρώσοι διαλύουν τουρκικό εξοπλισμό στη Συρία - Πυραυλικές επιθέσεις & διά θαλάσσης

“Πάτησε το κουμπί” για να εξαφανιστούν οι τζιχαντιστές στη Συρία ο Πούτιν και και δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ό,τι και...