Κοινωνία

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τις στιγμές που ακολούθησαν την έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λ. Παπαδήμου: «Το είδα μέσα στα αίματα να τον ξαπλώνουν στο πεζοδρόμιο» (βίντεο)


Τα δραματικά πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη στο αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου περιγράφουν στο protothema.gr αυτόπτες μάρτυρες. Είδαν τον κ.Παπαδήμο μέσα στα αίματα, να σπεύδουν οι συνοδοί ασφαλείας του να τον βγάλουν από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια να τον ξαπλώνουν στο πεζοδρόμιο, περιμένοντας το ασθενοφόρο. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, μάλιστα, το ασθενοφόρο άργησε αρκετά: Όπως λένε, έφθασε 25 λεπτά μετά τη στιγμή της έκρηξης, ενώ άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας που έσπευσε να αποκλείσει την περιοχή

https://youtu.be/uSwxoJjmbFM

«Μόλις ακούσαμε την έκρηξη είδαμε ακαριαία το συνοδευτικό που ακολουθούσε το αυτοκίνητο του κ. Παπαδήμου να σταματά. Τρία παληκάρια βγήκαν, άνοιξαν γρήγορα την πόρτα, έβγαλαν τραυματισμένο τον Παπαδήμο και τον οδηγό που ήταν χτυπημένος στην πλάτη», περιγράφει άλλος αυτόπτης μάρτυρας στο protothema.gr και προσθέτει: «Μόλις άνοιξαν οι πόρτες βγήκαν καπνοί, έβγαλαν τον Παπαδήμο, τον ξάπλωσαν στο πεζοδρόμιο - μου φάνηκε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του. Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από 25 λεπτά».

https://youtu.be/Dfqo5mB9Qtk

Τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου περιέγραψε στον ΑΝΤ1 ο Γεράσιμος Κονιδάρης, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας. "Ακούσαμε έναν πάρα πολύ δυνατό θόρυβο, ξαφνιαστήκαμε", είπε ο κ. Κονιδάρης και πρόσθεσε: "Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν πυροβολισμός. Μετά από λίγο βγήκαμε στο μπαλκόνι, είδαμε δύο αυτοκίνητα ακινητοποιημένα και αμέσως μετά άνδρες της φρουράς έβγαλαν τους τραυματίες".
Δείτε το βίντεο


Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ