Κοινωνία

Βίντεο - σοκ: Ο πατέρας της μικρούλας Στέλλας πετά το άψυχο κορμί της στα σκουπίδια - Εικόνες από κάμερα ασφαλείας

Ένα βίντεο - σοκ από την αποτρόπαια δολοφονία της μικρούλας Στέλλας Εικοσιπεντάκη από τον ίδιο της τον πατέρα αποκαλύπτει τις φρικτές λεπτομέρειες του εγκλήματος.

Κάμερες ασφαλείας της περιοχής κατέγραψαν τον 61χρονο πρώην αστυνομικό να πετά στον κάδο σκουπιδιών το ίδιο του το παιδί, που μόλις πριν λίγη ώρα είχε εκείνος σκοτώσει.

Ο άντρας φαίνεται στο υλικό να κρατά μαύρες σακούλες και να περπατά, καθώς φτάνει στον κάδο, στην συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Αιόλου σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από το διαμέρισμα της οικογένειας Εικοσπεντάκη, στην Αγία Βαρβάρα.

Εκεί πετά στον κάδο αρχικά μια μικρή σακούλα, όπου φαίνεται πως είχε τα κοσμήματα της γυναίκας του, που είχε βγάλει από το σπίτι προκειμένου να υποστηρίξει την υπόθεση της ληστείας και απαγωγής που είχε αποφασίσει να δηλώσει στην αστυνομία.

Αμέσως μετά φαίνεται στο οπτικό υλικό να πετά στον κάδο τις σακούλες, που λίγο νωρίτερα είχε βάλει μέσα το ίδιο του το παιδί, μαζί με την κόκκινη κουβέρτα που κοιμόταν...


Η αδερφή του δράστη που δηλώνει συγκλονισμένη από το γεγονός και πως δεν μπορεί να το πιστέψει, αποκαλύπτει πως η κόρη του δράστη της είχε πει πως δεν θα έπρεπε να τον αφήνουν με τα παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ