Κοινωνία

Ξαναβίασε την κόρη του μόλις αποφυλακίστηκε για τον βιασμό της!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας Πατρινός βίαζε την κόρη του επί δύο χρόνια. Αλλά το σοκ είναι ακόμα μεγαλύτερο, όταν αποκαλύφθηκε ότι αυτό συνέβη όταν βγήκε από τη φυλακή μετά από καταδίκη με την ίδια κατηγορία, δηλαδή ότι βίαζε το ίδιο του το παιδί.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Γ., κάτοικο της οδού Ευβοίας, ο οποίος συνελήφθη χθες, σύμφωνα με το patrastimes.gr.

Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πατρών. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, στον ανακριτή Πατρών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρομερή ρωσική προέλαση άφησε άφωνους τους Ουκρανούς στρατηγούς! Έφτασαν από το Ποκρόβσκ στην Κονσταντίνοβκα σε μία ημέρα, ξεκινώντας την πολιορκία της πόλης

Ρεσιτάλ έδωσε εχθές ο ρωσικός στρατός στην περιοχή Ντονμπάς-Ντνιπροπετρόφσκ, πλευρίζοντας την Κονσταντίνοβκα από νέα...