Στρατός Ξηράς

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας Στρατού

Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, επισκέφθηκε το Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας Στρατού (Κ.Ε.ΤΕ.Σ.), όπου ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Ταξίαρχο Εμμανουήλ Φραγκουλόπουλο για τις δράσεις του Κ.Ε.ΤΕ.Σ.

Εν συνεχεία είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια του και να ενημερωθεί για την εκτέλεση της αποστολής του, η οποία είναι η ανάπτυξη εφαρμοσμένης και τεχνολογικής έρευνας, καθώς και η επίλυση επιστημονικών και τεχνικών προβλημάτων στον Στρατό Ξηράς και στις Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ), σε συνεργασία με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Ερευνητικά Κέντρα του εσωτερικού και εξωτερικού.

Απευθυνόμενος στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Κέντρου, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ το συνεχάρη για το σημαντικό και πολύπλευρο έργο του και επεσήμανε την ιδιαίτερη βαρύτητα που αποδίδει σε θέματα έρευνας και τεχνολογίας, μεταξύ άλλων και λόγω των προκλήσεων που αναδύονται στο σύγχρονο πεδίο της μάχης, και έδωσε κατευθύνσεις για συγκεκριμένες δράσεις που έχει αναλάβει το Κ.Ε.ΤΕ.Σ. την παρούσα περίοδο.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Αποσυνδέστε αμέσως το Wi-Fi" Τι τρομερό διαπίστωσαν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κατά την επίθεση κατά των στρατιωτικών αεροδρομίων

Ποιες διαπιστώσεις και τρομερά συμπεράσματα αφορούν σαφώς την ελληνική πολεμική μηχανή σε περίπτωση ελληνοτουρκικής...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Νέα έκρηξη σε σιδηροδρομική γραμμή του Βορονέζ προκάλεσε σοβαρές ζημιές -Πεσκόφ: Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα απαντήσει με πάταγο στο Κίεβο

Ρώσος Στρατηγός Karakaev: «Ο Oreshnik μπορεί να χτυπήσει οπουδήποτε στην Ευρώπη»- Η Ρωσία είναι έτοιμη. Τα αντίποινα...