Στρατός Ξηράς

Στρατός Ξηράς: Βολές σε όλη την Ελλάδα - Δείτε τις εικόνες

Ημερήσιες και νυχτερινές βολές σε όλη την Ελλάδα. Ο Στρατός Ξηράς αποδεικνύει την δύναμή του. Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από τη διεξαγωγή ημερήσιων και νυχτερινών βολών από μονάδες του στρατού ξηράς που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη σε ολόκληρη τη χώρα.

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης των σχηματισμών, το προσωπικό του στρατού ξηράς σε ολόκληρη τη χώρα πραγματοποίησε ημερήσιες και νυχτερινές βολές, με τον ατομικό οπλισμό, τα μέσα, και τα οπλικά συστήματα των μονάδων του.

Με μότο το απόφθεγμα του Φλάβιου Βεγέτιου, «αν θέλεις ειρήνη, να προετοιμάζεσαι για πόλεμο», η εκπαίδευση είναι διαρκής.

Η άριστη οργάνωση και διεξαγωγή των βολών καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και εκπαίδευσης, το ηθικό, τη διαθεσιμότητα των μέσων καθώς και την υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα του έμψυχου δυναμικού του στρατού ξηράς, ως μια ισχυρή δύναμη αποτροπής.

«Η επιχειρησιακή λειτουργία του στρατού ξηράς παράγει αποτροπή», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείου Στρατού.

Δείτε φωτογραφίες

army1army2army3army4army5army6army7army8army9army10army11army12army13army14army15army16army17army18army19army20army21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ