Σκοπιανό

Η Ορεστιάδα έδειξε τον δρόμο για να ξεσηκωθούμε όλοι! (βίντεο)


Η Ορεστιάδα, με τους πολίτες που αυθόρμητα ανέλαβαν την πρωτοβουλία και συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία εκφράζοντας την αντίθεση τους στην επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της μίας και μοναδικής ελληνικής Μακεδονίας, έδειξε τον δρόμο για να ξεσηκωθούν όλοι σε Έβρο και Θράκη.

Από εδώ που αρχίζει η Ελλάδα, να ξεκινήσει ένα… τσουνάμι αντιδράσεων, το οποίο θα έχει αποκορύφωμα το Συλλαλητήριο της Αθήνας στις 20 Ιανουαρίου, προκειμένου να μην περάσουν οι σχεδιασμοί της Κυβέρνησης και των ξένων δυνάμεων που θέλουν να επιβάλλουν, βρίσκοντας εξωνημένους βουλευτές, την ανθελληνική συμφωνία στην ελληνική Βουλή.
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstefanos.theoharidis.9%2Fvideos%2F3058851630807220%2F&show_text=0&width=560

Η αρχή έγινε χθες βράδυ με την πρωτοβουλία της ομάδας των κολυμβητών Ορεστιάδας, οι οποίοι έδωσαν το παρόν πριν μέρες στην εορτή των Θεοφανείων στην Κωνσταντινούπολη. Αν και δεν υπήρξε καμιά ουσιαστική οργάνωση, παρά μόνο ένα κάλεσμα μέσα από το facebook, αρκετοί βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία, νέοι άνθρωποι κυρίως και αυτό είναι το πολύ σημαντικό.
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstefanos.theoharidis.9%2Fvideos%2F3058851747473875%2F&show_text=0&width=560

Ανάμεσα τους και ο Αντιπεριφερειάρχης ΑΜ-Θ Κώστας Βενετίδης όπως μαθαίνουμε, που αυθόρμητα και αυτός ως κάτοικος της περιοχής (κατάγεται από το χωριό Καβύλη), αλλά όλοι μαζί ως μια γροθιά τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο και φώναξαν υπέρ της Μακεδονίας μας.
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstefanos.theoharidis.9%2Fvideos%2F3058853307473719%2F&show_text=0&width=560

Ευχαριστούμε πολύ τον Στέφανο Θεοχαρίδη για τα βίντεο και τον Σταμάτη Γκροζούδη τις φωτογραφίες που μας παραχώρησαν από την συγκέντρωση που έγινε στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας.

evros-news.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Σφαγή" της Ρωσικής πολεμικής Αεροπορίας από τους Ουκρανούς-"Σαν τις μύγες" η αεράμυνα του Ζελένσκι κατέρριψε 14 Ρωσικά μαχητικά σε 2 εβδομάδες!

"Νάνος" αποδεικνύεται  στην πράξη η Ρωσική αεροπορία  απέναντι στην τρομακτική αεροπορική ισχύ του ΝΑΤΟ