Σκοπιανό

Γ. Πατούλης: «Στηρίζουμε τις εκδηλώσεις της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας»

Τη στήριξή του στα συλλαλητήρια και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία εκφράζει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.

Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Από σήμερα Παρασκευή στις 10 το πρωί ως αύριο Σάββατο στις 7 το απόγευμα , που θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις, έξω από τη Βουλή, στέλνουμε ισχυρό μήνυμα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για το Μακεδονικό ζήτημα, που διοργανώνει η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία.

Καλεί τους πολίτες να δώσουν διαρκές παρόν από σήμερα Παρασκευή 15 Ιουνίου, στις 10 το πρωί έξω από τη Βουλή, με αφορμή τη σχετική προ ημερησίας συζήτηση που έχει προγραμματιστεί, ως αύριο Σάββατο 16 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα , όπου θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις την ώρα που θα διεξάγεται η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.

Η συμμετοχή των πολιτών στις κινητοποιήσεις θα αναδείξει την αποφασιστικότητά μας να προστατεύσουμε την ιστορική μας κληρονομιά αλλά και να διασφαλίσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα.

Απαιτείται από όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να αντιμετωπίσουν αυτό το κορυφαίο εθνικό ζήτημα με τη δέουσα υπευθυνότητα, μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ