Πολεμικό Ναυτικό

3ο Σεμινάριο Επεμβατικής Καρδιολογίας του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 01 Οκτωβρίου 2022 διεξήχθη το 3ο Σεμινάριο Επεμβατικής Καρδιολογίας του Αιμοδυναμικού εργαστηρίου του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ) στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).

    Την έναρξη του Σεμιναρίου κήρυξε ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ενώ την εναρκτήρια ομιλία έκανε ο διεθνούς φήμης επεμβατικός καρδιολόγος Prof Alain Cribier, ο οποίος σχεδίασε και διενέργησε την πρώτη επέμβαση διαδερμικής εμφύτευσης αορτικής βαλβίδας (TAVI) παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Στο Σεμινάριο με πρόεδρο οργανωτικής επιτροπής τον Πλοίαρχο (ΥΙ) Γεώργιο Κατσιμαγκλή ΠΝ, παρευρέθησαν, ο Διοικητής Διοικήσεως Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού (ΔΔΜΝ) Αντιναύαρχος (Μ) Χαρίλαος Παπαδημητρίου ΠΝ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ (ΓΕΕΘΑ/ΔΥΓ) Υποπτέραρχος (ΥΙ) Δημήτριος Χατζηγεωργίου, ο Διοικητής του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) Υποστράτηγος Δημήτριος Κασίμος, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΝ (ΓΕΝ/ΔΥΓ) Υποναύαρχος (ΥΙ) Αντώνιος Παπαγεωργίου ΠΝ,    ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Λιμενικού Σώματος Υποναύαρχος ΛΣ Γεώργιος Κωνσταντέλλος και ο Διοικητής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ) Αρχιπλοίαρχος (ΥΙ) Λάμπρος Μπιλάλης ΠΝ.

    Επιπλέον συμμετείχαν πολλοί έγκριτοι Έλληνες και διεθνούς φήμης ξένοι καρδιολόγοι καθώς και ιατροί άλλων ειδικοτήτων. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την μετάδοση σε πραγματικό χρόνο περιστατικών εμφύτευσης αορτικής και να ενημερωθούν για όλες τις νεώτερες εξελίξεις και τις νέες επεμβατικές μεθόδους οι οποίες διεξάγονται σε διεθνές επίπεδο. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί αιφνιδίασαν ξανά την ρωσική αεράμυνα κτυπώντας Κούρσκ και Ντονιέτσκ-Κινδυνεύει και η Μόσχα αναρωτιούνται Ρώσοι ειδικοί (Βίντεο)

Η Ουκρανία κάνει χρήση σοβιετικής εποχής μη επανδρωμένων εναερίων οχημάτων-UAV Tupolev Tu-141 Strizh (πύραυλος τύπου...