Κύπρος

Τραγωδία στην Κύπρο: Αυτοκίνητο παρέσυρε νεαρή με ποδήλατο

Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης ποδηλάτου και αυτοκινήτου, η νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε θανάσιμα και ο 20χρονος ελαφρά, καθώς το όχημα του παρεξέκλινε της πορείας του και προσέκρουσε σε πάσαλο της ΑΗΚ, τον οποίον και απέκοψε, προκαλώντας διακοπή στην ηλεκτροδότηση της περιοχής.

Στο ΓΝ Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκε η άτυχη νεαρή, απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της, ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε για περίθαλψη των τραυμάτων του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αστυνομία δεν εντόπισε οτιδήποτε στη σκηνή σε σχέση με την ταυτότητα του θύματος και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

«Υπάρχει μια ένδειξη, προκαταρκτικά, ότι δεν υπήρχε φωτισμός στο ενεχόμενο ποδήλατο και αυτό διερευνάται παράλληλα με τα υπόλοιπα ενδεχόμενα και μαρτυρίες που μπορεί να προκύψουν από τη σκηνή και οποιαδήποτε μαρτυρία», πρόσθεσε ο κ. Καφάς.

Έκανε, επίσης, έκκληση, σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για το τροχαίο να επικοινωνήσει, είτε με την Τροχαία Λεμεσού, είτε με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή να τηλεφωνήσει στο 1460.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η άτυχη νεαρή ήταν υπήκοος τρίτης χώρας που εργαζόταν στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...