Κύπρος

Κύπρος: Τουρίστες έπεσαν σε γκρεμό - Νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Σύμφωνα με την αστυνομία γύρω στη μία το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Αυγούστου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, τετράτροχη μοτοσυκλέτα με επιβαίνοντες δυο τουρίστες ηλικίας 22 και 31 ετών, κατέληξε σε γκρεμό βάθους δέκα περίπου μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσθεσε ότι «από την πτώση τα δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι. Η κατάσταση της υγείας των ανδρών κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως πολύ κρίσιμη».

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας της ΑΔΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Εκσυγχρονίζουμε τα υποβρύχια Type-214 και αναζητούμε τέσσερα υποβρύχια με δυνατότητα εκτόξευσης πυραύλων Κρουζ κατά χερσαίων στόχων

Η ουσία όμως αυτής της νέας επικείμενης αγοράς αφορά σχέδια του ΓΕΝ ,για επιθετικές ελληνικές επιχειρήσεις σε με...
rosia-ukraine
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ρώσοι μόλις εισέβαλαν στο Χάρκοβο από νέα κατεύθυνση! Έπιασαν στον ύπνο εκατοντάδες Ουκρανούς συνοριοφύλακες και τους περικύκλωσαν (Χάρτες)

Μία νέα αιφνιδιαστική ρωσική εισβολή στο Χάρκοβο σημειώθηκε πριν λίγες ώρες με τραγικό αποτέλεσμα για τον ουκρανικό...