Κύπρος

Απίστευτο: Δήμαρχος τοποθέτησε την φάτνη σε θέση στάθμευσης αναπήρων!

Στην ανάρτηση της Σοφίας Σολωμού για το farosonair.com μείναμε κυριολεκτικά "κάγκελο" με αυτό που διαβάζαμε και βλέπαμε, το οποίο όμως δυστυχώς συνέβη εντός εορτών

Στην Πέγεια της Πάφου έπελεξαν να αναπαραστήσουν τη γέννηση του Θεανθρώπου πάνω σε πάρκινγκ αναπήρων, ενώ η εν λόγω πράξη χαρακτηρίστηκε απαράδεκτη από μεγάλη μερίδα πολιτών με αυξημένες αντιδράσεις.

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η απόφαση του Δήμου Πέγειας να διαλέξει να αναπαραστήσει τη γέννηση του Θεανθρώπου πάνω σε χώρο στάθμευσης αναπήρων.

Εδώ και λίγες μέρες οι εν λόγω φωτογραφίες κάνουν το γύρω του διαδικτύου με την ομάδα Πόλις Πρόσβαση στην Πάφο να αντιδρά έντονα για την επιλογή του Δήμου Πέγειας να στήσει τη φάτνη πάνω στην εισδοχή για το πάρκινγκ αναπήρων.

“Κύριοι είστε το λιγότερο απαράδεκτοι”, όπως δήλωνουν μέλη της εν λόγω ομάδας και ελπίζουμε μιας και τελειώνουν οι γιορτές, του χρόνου να επιλεγεί κάποιος άλλος χώρος για τη φάτνη γιατί τα συγκεκριμένα πάρκινγκ καλώς ή κακώς για εσάς κύριοι έχουν λόγο ύπαρξης!

Συνανθρώποι μας εξαρτώνται από αυτά!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ