Εσωτερική Ασφάλεια
Ενημερώθηκε στις:

Αποκάλυψη-Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ ρίχνει "βόμβα" για σύστημα που “επιτρέπει” την παρουσία ποινικών μεταναστών στην Ελλάδα (Βίντεο)

Η επίθεση τύπου “Χαμάς” σε Ιρλανδικό Σχολείο έφερε άμεσα περίπολα Ιρλανδών πολιτών επιτέθηκαν σε καταυλισμούς μεταναστών ενώ η αστυνομία την θεωρεί ως πιθανή τρομοκρατική ενέργεια, φέρνοντας τα πάνω κάτω σε μια φιλήσυχη χώρα όπως η Ιρλανδία. 

Περίπου 200 Ιρλανδοί εθνικιστές κατά την τοπική αστυνομία  κατέστρεψαν ξενοδοχεία που φιλοξενούν παράνομους μετανάστες στο Δουβλίνο, με αφορμή την επίθεση με μαχαίρι σε παιδιά από έναν Αλγερινό.

Η αστυνομία της Ιρλανδίας θεωρεί την επίθεση του Αλγερινού σε παιδιά, ως πιθανή τρομοκρατική ενέργεια, χωρίς αυτό να δικαιολογεί βέβαια καμία πράξη.

Ουσιαστικά έχουμε δηλαδή, μια επίθεση από Ισλαμιστή “λύκο” εντός της Ευρώπης στους γηγενείς κατοίκους, με στόχο την πρόκληση φόβου και την γκετοποίηση περιοχών εντός πόλεων στην Ευρώπη.

Πόσοι ακόμα “ λύκοι” βρίσκονται στην Ευρώπη μέσα στις πόλεις της και πόσοι κυκλοφορούν ανενόχλητοι λόγω έλλειψης  στοιχείων;

Αυτές οι “ορφανές” επιθέσεις όμως τύπου “Χαμάς” στην καρδιά  ευρωπαϊκών πόλεων, αποτελούν πιθανότατα κομμάτι ενός καλομελετημένου σχεδίου αποχριστιανοποιήσεως των κοινωνιών,  με στόχο την “ εισβολή” μιας νέας νοοτροπίας που μέχρι συναντούσαμε σε πόλεις όπως την Βυρητό, το Ισλαμαμπάντ, την Τρίπολη της Λιβύης κά.

Πληθαίνουν τα περιστατικά βίας και σε ελληνικό έδαφος

Την ίδια στιγμή στην χώρα μας έχουμε  αύξηση παράξενων περιστατικών μετά τις κραυγές αλλοδαπού στο μετρό ότι θα σκοτώσει τους πάντες, πρόσφατα.

Δύο άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην πλατεία βάθης, ενώ Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο άντρες από την Αλγερία, που έφεραν τραύματα από πυροβόλο όπλο, μεταφέρθηκαν με οικεία μέσα χθες το βράδυ στις 9:00 στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν στην αστυνομία οι δύο άντρες καθώς περπατούσαν στη πλατεία Βάθης άγνωστος τους πυροβόλησε από μπαλκόνι.

Προχθές είχαμε την σύλληψη ενός 37χρονου Παλαιστίνιου που αυνανιζόταν σε εστιατόριο στην Κηφισιά.

Το βράδυ της Τρίτης 21 Νοεμβρίου η Αστυνομία έπειτα από καταγγελία προχώρησε στην σύλληψη του 37χρονου Παλαιστινίου ο οποίος αυνανιζόταν σε εστιατόριο στην Κηφισιά.

Εννέα συλλήψεις αλλοδαπών είχαμε μετά από καυγά μεταναστών  στο χωριό Πιπερίτσα του Δήμου Μεσσήνης την Τετάρτη, σύμφωνα με την εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ.

“Ο καυγάς ξεκίνησε για προσωπικές διαφορές μεταξύ νέων και παλιών εργατών γης που διέμεναν σε κοινό κατάλυμα που τους είχε παραχωρηθεί από τον εργοδότη τους, στα κτήματα του οποίου εργάζονταν.

Πρόκειται για οκτώ άτομα από τη Νότιο Αφρική και έναν Πακιστανό που ήταν νόμιμα στην Ελλάδα.

Οι 9 κατηγορούνται για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, για ζημιές που προκάλεσαν στο σπίτι που διέμεναν, ενώ εξ αυτών ο Πακιστανός κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Σε Κω και Ρόδο αλλά και σε άλλες δομές έχουμε πολύ συχνά επεισόδια από αλλοδαπούς που απαιτούν να μεταφερθούν στην Αθήνα, ενώ η παραβατικότητα αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, παρά την ισχυρή αστυνόμευση.

Το σοβαρό όμως είναι η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής:

Σύμφωνα με το Ν. 4619/2019 από 11-06- 2019 το άρθρο 182 Π.Κ «Παραβίαση περιορισμών διαμονής»  καταργήθηκε .
 Στην παράγραφο (1) έγραφε :

«Με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών τιμωρείται όποιος παραβιάζει τους περιορισμούς που του έχουν επιβληθεί νόμιμα στην ελευθερία της διαμονής και τις σχετικές υποχρεώσεις του».

     Για ποιο λόγο καταργήθηκε και δεν επαναφέρεται;

     Για ποιο λόγο,  σήμερα,  υπάρχουν συμπολίτες μας στους οποίους έχουν επιβληθεί και  μία και δύο και τρεις και τέσσερις φορές περιοριστικοί όροι;

     Για ποιο λόγο όταν δεν έχει κάποιος  εξακριβωμένη μόνιμη  κατοικία και δηλώνει όποια θέλει και όπου θέλει, αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους;

     Για ποιο λόγο στους κατ’ εξακολούθηση αλλοδαπούς εγκληματίες επιβάλλονται περιοριστικοί όροι,  με συνέπεια η Αστυνομία να μην μπορεί να τον απελάσει για λόγους δημόσιας ασφάλειας και τάξης ;

      Μήπως με αυτόν τον τρόπο οι παραβατικοί και   παράτυποι μετανάστες νομιμοποιούν την παραμονή τους στη χώρα μας και συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση ;

     Η Αστυνομία δεν ενέργησε τάχιστα για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη του δράστη για τις απόπειρες βιασμών εις βάρος γυναικών στα Εξάρχεια;

     Οι μόνιμοι επικριτές της Αστυνομίας μπορούν να μας απαντήσουν στα ανωτέρω ερωτήματα ;

      Επιβάλλεται να τροποποιηθούν οι ισχύοντες νόμοι οι οποίοι είναι τροχοπέδη στη συλλογική προσπάθεια μας για την καταπολέμηση του εγκλήματος.

     Επιβάλλεται η ουσιαστική ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων και των Τμημάτων Ασφαλείας.

      Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΕΝ.ΑΞΙ.Α) τονίζουμε, για άλλη μία φορά,  ότι δεν μπορεί η Ελληνική Αστυνομία και ο Έλληνας Αστυνομικός να είναι μόνιμα το εξιλαστήριο θύμα. Σήμερα ο Διοικητής του Τ.Α. Ωρωπού, , αύριο ποιος;

      Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να έχουμε καλύτερες εργασιακές ημέρες και για να υπάρξει  ασφάλεια σε όλους,  ασφάλεια παντού.
                           Για το Δ.Σ
       Ο  Πρόεδρος                         Ο Γ. Γραμματέας
Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ          Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ

Η κατάσταση είναι περίπλοκη και ο κίνδυνος πολλαπλασιάζεται συνεχώς, προχθές ήταν η Σουηδία, πιο πριν η Γαλλία, η Αυστρία, χθες το Δουβλίνο, αύριο ποιος ξέρει.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ