Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ήρθαν και εδώ πλέον τα αλλόκοτα-Αλλοδαπός απειλούσε να σφάξει Έλληνες πολίτες στο μετρό της Αθήνας-Επέμβαση των αρχών (Βίντεο)

Ένα περιστατικό ( που το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη από κοινωνικό δίκτυο) το οποίο θυμίζει ευρωπαϊκή πόλη, είχαμε στο μετρό της Αθήνας, όταν ένας αλλοδαπός μουσουλμάνος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες απειλούσε να “ σφάξει” επιβάτες του μετρό.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η αντίδραση των ανδρών ασφαλείας του μετρό ήταν ακαριαία, ειδοποιήθηκε η ελληνική αστυνομία, ενώ άνδρες της ασφάλειας δεν επέτρεψαν την επιβίβαση των πολιτών που εκείνη την ώρα ήθελαν να εισέλθουν στο συρμό για να πάνε στην δουλειά τους.

Δεν γνωρίζουμε σε ποιο σταθμό έλαβε χώρα το ασυνήθιστο αυτό περιστατικό καθώς και την κατάληξη του εν λόγω ατόμου που απειλούσε με αυτόν τον τρόπο αθώο κόσμο, και κυρίως το γιατί και τι είχε προηγηθεί.

Τα αλλόκοτα φαινόμενα ήρθαν και στην χώρα μας

Μεμονωμένο περιστατικό θα πει κάποιος, μόνο που τα μεμονωμένα αυτά αλλόκοτα περιστατικά, έχουν γίνει καθημερινότητα στην Ευρώπη, που δέχθηκε εισβολή από εκατομμύρια αλλοδαπούς με ψυχολογικά προβλήματα, και οι οποίοι προβαίνουν σε αξιόποινες πράξεις χωρίς να υπολογίζουν ότι θα συλληφθούν από τις αρχές.


Αυτό είναι το οξύμωρο, αφού καταδεικνύει με περίτρανο τρόπο το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει εντός χωρών, τώρα και η Ελλάδα, από ανθρώπους που ´χουν σοβαρό πρόβλημα συμπεριφοράς.           

Το μέλλον της Ελλάδος τα επόμενα χρόνια

Πηγές αναφέρουν ότι υπολογίζεται ότι στην Ελλάδα το 2200 οι μουσουλμάνοι θα ξεπερνούν το 75%, όπως και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Λιγότερο από 10% θα έχουν οι χώρες του Βίζεγκραντ.

Την ίδια στιγμή εκατοντάδες διαδηλωτές φωνάζουν σε Ισπανικές πόλεις ότι η Ισπανία είναι Χριστιανική, όχι Μουσουλμανική.

Το φαινόμενο της παρουσίας τόσων αλλοδαπών από τόσες διαφορετικές χώρες, αποτελεί ήδη το υπαρθμ 1 πρόβλημα για τις αρχές ασφαλείας όλων των ευρωπαϊκών πόλεων.

Η ανεξέλεγκτη ροή μεταναστών ως φτηνά εργατικά χέρια από μια κάστα βιομηχάνων και πλουσίων που επηρέασαν κυβερνήσεις, κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα την κοινωνική ειρήνη στην Ευρώπη, με απροσδιόριστες συνέπειες για όλους μας οπουδήποτε και να βρίσκονται.  

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Γιατί έφυγαν 50.000 Ρώσοι από την Τουρκία σε λίγους μήνες; Ο Ερντογάν ξαφνικά μειώνει την αγορά του πάμφθηνου ρωσικού φυσικού αερίου

Υπάρχει εκτίμηση για προσκόλληση στις ΗΠΑ παρά την πρόσφατη άρνηση Μπάιντεν-Όλα αυτά σημαίνουν κίνδυνο στο Αιγαίο για...