Εσωτερική Ασφάλεια
Ενημερώθηκε στις:

Βίντεο: Τούρκοι στρατιώτες μαζί με παράνομους μετανάστες ετοιμάζονται για μάχη στις Φέρες

Οι Ελληνική Αστυνομία και οι ένοπλες δυνάμεις στον Έβρο βρίσκονται σε ύψιστη επιφυλακή, καθώς όπως θα δείτε και από τα βίντεο παρακάτω Τούρκοι στρατιώτες και αστυνομικοί μαζί με μετανάστες ετοιμάζονται για μάχη γύρω από τον ποταμό Έβρο.

Δείτε τα τρία βίντεο που παρουσιάζει το Evros-news.gr και προέρχονται από τις θερμικές κάμερες τις οποίες χρησιμοποιούν η Ελληνική Αστυνομία και οι ένοπλες δυνάμεις στον Έβρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα αυτά που παρουσιάζουμε διαδραματίσθηκαν τα ξημερώματα της 29ης Οκτωβρίου, στην ευρύτερη περιοχή του Σουφλίου. Στο πρώτο βίντεο βλέπετε τους μετανάστες να περπατούν στην τουρκική πλευρά και να συναντούν τους Τούρκους στρατιώτες ή αστυνομικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα το τουρκικό όχημα στο οποίο επιβιβάζουν τους άγνωστης εθνικότητας μετανάστες, προκειμένου να τους μεταφέρουν στις όχθες του ποταμού Έβρου, από την τουρκική πλευρά φυσικά.

Στο τρίτο και μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο, οι μετανάστες έχουν μεταφερθεί στον ποταμό Έβρο και καθοδηγούνται από τους Τούρκους στρατιωτικούς ή αστυνομικούς, σε ποιο σημείο θα μπορέσουν να περάσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους Έλληνες Συνοριοφύλακες ή στρατιώτες, στο ελληνικό έδαφος.

Όμως οι θερμικές κάμερες και τα υπόλοιπα μέσα παρακολούθησης που έχουν στην διάθεση τους Συνοριακοί Φύλακες και ένοπλες δυνάμεις, τους επιτρέπουν να εντοπίζουν αυτές τις κινήσεις ακόμα και σε μεγάλη απόσταση μέσα στην Τουρκία και έτσι είναι προετοιμασμένοι να αποτρέψουν την παράνομη εισβολή μεταναστών.

Φέρες: Τρεις “Πύργους” ηλεκτρονικής παρακολούθησης 50 μέτρων, ύψωσαν οι Τούρκοι

Τρεις “Πύργους” ηλεκτρονικής παρακολούθησης, ύψους άνω των 50 μέτρων, ύψωσαν στην περιοχή των Φερών το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Τούρκοι, λόγω της κατασκευής του φράχτη από την ελληνική πλευρά. 


Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το evros-news.gr, πρόκειται για τρεις κατασκευές που έχουν επάνω κάμερες και άλλα μηχανήματα παρακολούθησης και έχουν τοποθετηθεί ήδη σε τρία σημεία. Στον Πόρο, την περιοχή Τσιρώζη και το Μελισσοκομείο, εκεί όπου έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες κατασκευής του φράχτη που θα έχει συνολικό μήκος 27 χιλιόμετρα και ήδη γίνονται χωματουργικές κυρίως εργασίες για την διαμόρφωση του χώρου.

Μάλιστα πολύ γρήγορα κινήθηκε η τουρκική πλευρά και έστησε όλο αυτό το σύστημα.

 
Οι καλά γνωρίζοντες την περιοχή αλλά και το συγκεκριμένο σύστημα παρακολούθησης, λένε πως τόσο το ύψος των συγκεκριμένων “Πύργων” που και οι τρεις είναι παρόμοιοι με αυτόν που δημοσιεύουμε και έχουν όλοι δίπλα τους στρατιωτικά φυλάκια , οι Τούρκοι μπορούν να βλέπουν και να καταγράφουν τα πάντα. “Έχουν τη δυνατότητα να μας βλέπουν και τι ακριβώς κάνουμε μέσα στα σπίτια μας”, εξηγεί χαρακτηριστικά ένας κάτοικος του Πόρου.

Όπως είναι γνωστό αυτή η αντίδραση, δείχνει τον εκνευρισμό των Τούρκων από την κατασκευή του φράχτη.

Μάλιστα έχουν συγκεντρώσει αρκετές στρατιωτικές δυνάμεις για να ελέγχουν την περιοχή και την πρόοδο των εργασιών, ενώ σημαντική στρατιωτική παρουσία υπάρχει και απ’ την ελληνική πλευρά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ