Εσωτερική Ασφάλεια

Στέλνονται ενισχύσεις - Η ΕΚΑΜ ανεβαίνει στον Έβρο - Με 600 στρατιώτες ενισχύονται τα σύνορα - Βίντε

Σύμφωνα με πληροφορίες του Defencereview.gr πριν λίγη ώρα ομάδες της ΕΚΑΜ διατάχθηκαν να μεταβούν στις Καστανιές Έβρου. 

Νωρίτερα το απόγευμα διμοιρίες της ΥΑΤ από Θεσσαλονίκη και Αθήνα αναχώρησαν επίσης για τα ελληνοτουρκικά σύνορα. 

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για  4-6 διμοιρίες, που αναμένεται να προστεθούν στις υπάρχουσες 10 που υπάρχουν στο σημείο.


Έβρος: Με 600 στρατιώτες ενισχύουν τη φύλαξη των συνόρων


Ακόμη 360 στρατιώτες και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στέλνει αύριο στον Έβρο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, συνεχίζοντας τη μετακίνηση προσωπικού από στρατιωτικούς σχηματισμούς της Ηπείρου της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι συγκεκριμένοι έρχονται να προστεθούν στους περίπου 300 στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένων δύο λόχων Καταδρομέων, οι οποίοι τοποθετήθηκαν σήμερα σε κρίσιμα σημεία και περάσματα του ποταμού Έβρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περίπου 600, συνολικά, στρατιώτες που έχουν σταλεί στην ελληνοτουρκική μεθόριο αναμένεται να παραμείνουν στην περιοχή τουλάχιστον μέχρι και τις 15 Μαρτίου, σύμφωνα με τα φύλλα πορείας τους.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


 
Tην ίδια στιγμή, ακόμη και στρατιωτικά πολεμοφόδια δέχονται οι ελληνικές δυνάμεις στον Έβρο. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η νεκρή ζώνη, στα σύνορα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης από χθες το βράδυ.

Δείτε βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίσι - Χαφταρ
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη! Προς τελική υπογραφή συμφωνία Αιγύπτου-Λιβύης για οριοθέτηση των ΑΟΖ τους - "Στα κάγκελα" οι Τούρκοι - Ο αντίκτυπος για την Ελλάδα

Η υπογραφή συμφωνίας που οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης ξεχώρισε ως ένα από τα πιο κρίσιμα...
Μέση Ανατολή 0

"Φωτιά" παίρνει η Συρία μετά την δολοφονία Αμερικανών στρατιωτών από τον ISIS - Έξαλλος ο Τράμπ απειλεί θεούς και δαίμονες - Ανίκανες Τουρκία-Συρία να εγγυηθούν την ασφάλεια

Τρομοκράτης του ISIS άνοιξε πυρ εναντίον κοινής περιπολίας κοντά στην Παλμύρα, σκοτώνοντας δύο Αμερικανούς στρατιώτες...