Εσωτερική Ασφάλεια

Δείτε τις εικόνες από τους τρομοκράτες που οδηγούνται στον εισαγγελέα - Αποκαλυπτικό βίντεο με τη μεταγωγή

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο με τη μεταγωγή των τρομοκρατών στον εισαγγελέα.

Η ληστεία στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ και το λάθος που έφερε τις συλλήψεις - Ο ένας τρομοκράτης είχε πυροβολήσει κατά λάθος τον άλλο! - Η βαλλιστική στα καλάσνικοφ ταυτοποίησε την «Επαναστατική Αυτοάμυνα»  - Πώς έγινε η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής

Μία ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ τον Οκτώβριο και το λάθος που έκαναν οι τρομοκράτες εκεί, ήταν που οδήγησε τους αστυνομικούς στις σημερινές συλλήψεις. Οι τρομοκράτες ήταν από καιρό υπό παρακολούθηση.

Αναλυτικά έχει συλληφθεί ένας 41χρονος, ένας 45χρονος που στο σπίτι του στην οδό 17ης Νοέμβρη 57 στο Χολαργό, βρέθηκαν όλα τα όπλα που έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής και μία 39χρονη που φέρεται να σχετίζεται με τον άλλο τρομοκράτη που ακόμα αναζητείται και είναι 46 ετών. Το απόγευμα του Σαββάτου οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Δείτε το βίντεο με τον έναν συλληφθέντα να βρίζει τους αστυνομικούς και τις κάμερες:

 

https://youtu.be/0f9tDem9iCs

mtg1mtg2mtg3mtg4

 

Τη ληστεία στον ΟΠΑΠ φέρεται να διέπραξαν ο 41χρονος μαζί με τον 46χρονο καταζητούμενο.

Ο τραυματισμός του ενός στη διάρκεια της ληστείας ήταν η άκρη του νήματος που οδήγησε την Αντιτρομοκρατική στην ανακάλυψη της γιάφκας της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» και τις τρεις συλλήψεις.

Στη διάρκεια της ληστείας, που είχε γίνει στις 21 Οκτωβρίου το όπλο του 41χρονου τρομοκράτη εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας τον δεύτερο τρομοκράτη, τον 46χρονο.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ