Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Αποκάλυψη: Ο Σοϊλού ανακάλυψε τρομοκρατικές οργανώσεις εντός Ελλάδος που απειλούν την Τουρκία-Στόχος και η Δύση με σχέδιο δημιουργίας εμφυλίου

Μετά τους Τούρκους γκιουλενιστές εντός Ελλάδος, τώρα οι "γείτονες" βρήκαν τους Τούρκους αριστερούς, μιλώντας ουσιαστικά για νέο κύμα εκκαθαρίσεων κατά των μελών των αριστερών οργανώσεων DHKP/C, TKP/ML, MLKP, MKP.

Το καθεστώς Ερντογάν, δια στόματος του Σουλειμάν Σοιλού κατηγορεί ευθέως την Ελλάδα αλλά  και  την δύση γενικά, ότι χρηματοδοτεί και τροφοδοτεί τις ακραίες αριστερές οργανώσεις της χώρας, με στόχο την πρόκληση χάους και συνθηκών εμφυλίου πολέμου.

“Η πολεμική δομή των τρομοκρατικών οργανώσεων DHKP/C, TKP/ML, MLKP και MKP έχει ολοκληρωθεί πλήρως. Χίλιοι κρατούμενοι, 4.545 συλλήψεις, 185 σημαντικές τρομοκρατικές ενέργειες αποτράπηκαν”, ανέφερε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σ.Σοιλού.

Ο Σοϊλού έκανε αυτές τις δηλώσεις στους συμμετέχοντες στην «Συνάντηση Αξιολόγησης Ανωτάτων Αξιωματικών της Αστυνομίας» που πραγματοποιήθηκε σε Αίθουσα Συνεδριάσεων της τουρκικής Γενικής Διεύθυνσης Ασφάλειας.

Δηλώνοντας ο ίδιος ότι δεν υπάρχει δυνατότητα σταθερότητας στην περιοχή γύρω από την Τουρκία βραχυπρόθεσμα,  σημείωσε ότι εκτιμά ότι “η υποστήριξη των δυτικών χωρών στις τρομοκρατικές οργανώσεις θα συνεχιστεί επίσης”.

Για το λόγο αυτό, ο Σοιλού δήλωσε ότι οι τουρκικές αρχές θα συνεχίσουν τον αγώνα, ειδικά για την τρομοκρατία, τα ναρκωτικά και την λαθρομετανάστευση, και είπε ότι η έκρηξη στην οδό Istiklal το 2022 και η επίθεση στη Μερσίνα προκάλεσε συναγερμό στις κρατικές αρχές.

Δηλώνοντας ότι η ρητορική «μέχρι να εξουδετερωθεί ο τελευταίος τρομοκράτης» δεν είναι απλώς ένα σύνθημα, ο Σοϊλού τόνισε : «Μερικοί άνθρωποι μπορεί να υποτιμούν τον κίνδυνο της τρομοκρατίας, την έννοια της τρομοκρατίας, και μπορεί να μην ενοχλούνται από το γεγονός ότι ένα άτομο που συνδέεται με την τρομοκρατία, εργάζεται σε δημόσιους οργανισμούς.

Ήρθαν στην Μερσίνα από τα σύνορα πετώντας με αλεξίπτωτα και μας επιτέθηκαν.

Όποιοι πολιτικοί υπολογισμοί κι αν γίνουν, οι τρομοκράτες θα έρθουν από την Σουηδία και την Γαλλία. Δεν μπορούμε και δεν θα παραδώσουμε τους θεσμούς της Τουρκίας, ή οποιαδήποτε μονάδα του κράτους σε αυτούς.

Οι τρομοκράτες γνωρίζουν καλά ότι η Τουρκία βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο.

Δίνω εντολή να έχετε τα μάτια σας ανοικτά, επισημαίνοντας ότι αυτοί οι Τρομοκράτες διεισδύουν σε νόμιμα πολιτικά κόμματα και μερικές φορές σε μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Επιπλέον, πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση τόσο για τη μεταφορά τρομοκρατών που μπορεί να διεισδύσουν από χώρες γύρω μας, όσο και για τις προετοιμασίες τους για δράση.

Πρέπει να διατηρήσουμε τις δυνατότητες πληροφοριών και όλες τις αξιολογήσεις μας στο υψηλότερο επίπεδο σχετικά με το περιοχές όπου έχουν αναπτυχθεί τρομοκρατικές οργανώσεις , από την Ελλάδα μέχρι τη Γαλλία, λόγω της 100ης επετείου της τουρκικής Δημοκρατίας”, κατάληξε ο ίδιος μεταξύ πολλών άλλων.

Τι " βρώμικο" επιδιώκουν οι Τούρκοι κατά της Ελλάδος

Είχαμε επισημάνει εδώ και καιρό για την Τουρκία, ότι έχουμε ήδη μια νέα επικίνδυνη θεωρία "περί δήθεν Γκιουλενιστών που εισέρχονται στην Τουρκία από την Ελλάδα, μέσω του τουρκικού υπουργείου άμυνας, με την βαρύτητα που συνοδεύει μια τέτοιου είδους ανακοίνωση".

Η Τουρκία καθημερινά αποστέλλει εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες στα ελληνικά σύνορα της περιοχής του Έβρου, ωθώντας τους να περάσουν στα ελληνικά σύνορα, ενώ σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει το αντίθετο.

Η Άγκυρα στα τόσα κεφάλαια απαιτήσεων κατά της Ελλάδος, προσθέτει όπως όλα δείχνουν μετά τους Γκιουλενιστές, και τις τουρκικές αριστερές οργανώσεις, αναφέροντας ότι "αυτές δρουν εντός της χώρας μας, προετοιμάζοντας δήθεν σενάρια κατά του τουρκικού κράτους", ενώ οι πραγματικοί " τρομοκράτες",  είναι η ίδια η τουρκική κυβέρνηση. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ