Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Γιατί το Τουρκικό γενικό επιτελείο "φωτογραφίζει" τα σύνορα στον Έβρο; Νέα θεωρία: Γκιουλενιστές από την Ελλάδα εισβάλουν σε τουρκικό έδαφος

Χθες αναφέραμε ότι δύο Τούρκοι σωματάρχες μετέβησαν σε συγκεκριμένο τουρκικό φυλάκιο κοντά στο Πύθιο στον Έβρο, όχι για να χαζέψουν την φύση, αλλά για να πάρουν πιθανότατα “ μέτρα” για ότι πιθανόν ετοιμάζουν το επόμενο διάστημα κατά της χώρας μας.

Υπενθυμίζουμε ότι την τελευταία φορά που μετέβησαν “μαζεμένοι” Τούρκοι ανώτατοι αξιωματικοί στον Έβρο ήταν πριν τα γεγονότα του 2020.

Σήμερα έχουμε νέα επικίνδυνη θεωρία "περί δήθεν Γκιουλενιστών που εισήλθαν στην Τουρκία από την Ελλάδα αναφέρει το τουρκικό υπουργείο άμυνας, με την βαρύτητα που συνοδεύει μια τέτοιου είδους ανακοίνωση".

“Συνελήφθησαν πέντε μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Φετουλάχ (FETO) που προσπάθησαν να περάσουν παράνομα στην Τουρκία από την Ελλάδα.

Στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας αναφέρεται ότι ο αγώνας κατά των μελών της οργάνωσης FETO στα ελληνοτουρκικά σύνορα συνεχίζεται αποφασιστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώθηκε ότι “ Τούρκοι συνοριακοί “αετοί” έπιασαν 5 άτομα που προσπαθούσαν να διεισδύσουν παράνομα από την Ελλάδα στην Τουρκία”, χωρίς να αναφέρουν το σημείο που έγινε το περιστατικό ή οτιδήποτε άλλο.

Η Τουρκία καθημερινά αποστέλλει εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες στα ελληνικά σύνορα της περιοχής του Έβρου, ωθώντας τους να περάσουν στα ελληνικά σύνορα, ενώ σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει το αντίθετο.

Τούρκοι δουλέμποροι έχουν γίνει μπέηδες της τουρκικής πλευράς των ελληνοτουρκικών συνόρων και αλωνίζουν στην κυριολεξία, χωρίς η τουρκική πλευρά να κάνει απολύτως τίποτα.      

Το τουρκικό αφήγημα προάγγελος άσχημων εξελίξεων

Μέχρι τώρα το τουρκικό κράτος, με κάθε αφορμή ανέφερε το μύθευμα περί “ κουρδικού στρατοπέδου εκπαίδευσης”,  στο Λαύριο, στο οποίο δήθεν σύμφωνα με τη Άγκυρα, εκπαιδεύονταν μαχητές του PKK, κάτι που διαψεύστηκε από τον υπουργό κ. Θεωδωρικάκο κατηγορηματικά.

Τώρα η Άγκυρα εμφάνισε το θεώρημα που λέει ότι Τούρκοι πολίτες οπαδοί του Γκιουλέν ( από αυτούς που βρίσκονται στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016), προσπαθούν να εισέλθουν σε τουρκικό έδαφος, κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς την ελληνική πλευρά.

Πρόκειται για μία ακόμη απόδειξη του πως η Άγκυρα κάνει το μαύρο άσπρο, αντιστρέφει την πραγματικότητα, καθώς η ίδια θα “εργαλειοποιήσει” σίγουρα την παρουσία των Τούρκων φυγάδων στην Ελλάδα, για να τους χρησιμοποιήσει κατά της χώρας μας.

Η κατηγορία ότι η Ελλάδα φιλοξενεί τρομοκράτες και Γκιουλενιστές είναι γνωστή και δεν είναι καινούργια, η ουσία τώρα είναι τι ακριβώς ετοιμάζει το καθεστώς Ερντογάν κατά της χώρας μας, την στιγμή που το λιβυκό ζήτημα είναι στην κορυφή της ατζέντας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ