Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Ανακατεύουν την κόλαση οι Τούρκοι: Εκεί θα χτυπήσουμε σε πιθανό πόλεμο με την Ελλάδα

Ξαναχτύπησε ο απόστρατος Τούρκος αξιωματικός της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας Ερντογάν Καρακούς βαυκαλιζόμενος πως οι 4 τύποι των τουρκικών drones ισοδυναμούν με ένα F-35 και για αυτό ισχυρίζεται πως υφίσταται ενόχληση των ΗΠΑ...Αυτά είναι τρομακτικά πράγματα από την πλευρά των Τούρκων που πρόσφατα όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο ο μεγαλοϊδεατισμός τους έφτασε στο σημείο να λένε ότι το εθνικό τους αεροσκάφος είναι εφάμιλλο με τα F-35 και Su-57. 

Ο αντιπτέραρχος εν αποστρατεία Ερντογάν Καρακούς, είπε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες αισθάνονται άβολα με τα SİHA ή UAV των Τούρκων, πρόσθεσε πως θα υπάρχουν 4 τύποι αυτών και πως αυτά τα τέσσερα μαζί κάνουν ένα F-35. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Θα εκτοξεύσει έναν πύραυλο που ταξιδεύει με 4 φορές την ταχύτητα του ήχου. Ο άλλος θα ρίξει βόμβα. Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου θα το πετάξουμε. Είναι τρομακτικά" είπε χαρακτηριστικά για την τουρκική...πραμάτεια.

Για τα 12 μίλια 

Επειπλέον έκανε αξιολογήσεις για τις προκλήσεις της Ελλάδας κατά της Τουρκίας και τα σενάρια 12 μιλίων μιλώντας στο A Haber . Ο Ερντογάν Καρακούς δήλωσε ότι οι ΗΠΑ είναι τόσο αναπτυγμένες στην Ελλάδα λόγω πιθανής επιχείρησης της Τουρκίας στη Συρία.  "Ο κύριος στόχος των ΗΠΑ είναι η Τουρκία, εάν πραγματοποιήσει επιχείρηση για μέρη στη Συρία, τότε μπορεί να χρησιμοποιήσει την Ελλάδα. Ο λόγος της παρουσίας της στην Αλεξανδρούπολη είναι να δημιουργήσει μια ουδέτερη ζώνη".

Λέγοντας ότι η Ρωσία θα έχει τη μεγαλύτερη αντίδραση στην "πρόκληση των μιλίων της διοίκησης της Αθήνας", ο Karakuş είπε: "Η Ελλάδα φοβάται τη Ρωσία. Οι ΗΠΑ δεν είναι ικανοποιημένες γιατί έχουμε εφαρμόσει πλήρως τη Συνθήκη του Montreux". είπε.

Τα βασικότερα αποσπάσματα των δηλώσεων του Karakuş είναι τα εξής:

-Εάν η Τουρκία, ο κύριος στόχος των ΗΠΑ, πραγματοποιήσει επιχείρηση για μέρη στη Συρία, τότε μπορεί να χρησιμοποιήσει την Ελλάδα. Το αμερικανικό μυαλό βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για να δημιουργήσει μια νεκρή ζώνη.

-Οι Χερσαίες Δυνάμεις είναι το πιο δυνατό μας σημείο. Εδώ (Αλεξανδρούπολη) είναι ένα στενό, ορεινό και δασικό σημείο και τεθωρακισμένα δεν μπορούν να περάσουν εδώ. Όταν περνάμε από εκεί, εμφανίζονται οι σημαίες των ΗΠΑ. Έτσι κλειδώνονται οι επίγειες δυνάμεις.

-Λέει «Θα χρησιμοποιήσω την Ελλάδα» εάν πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη επιχείρηση κατά της Συρίας που θα αποτρέψει το Σχέδιο για την Ευρύτερη Μέση Ανατολή των Ηνωμένων Πολιτειών.

-Η Πολεμική μας Αεροπορία είναι ισχυρότερη, οπότε η Ελλάδα αναπτύσσεται συνεχώς. Η Μικρή Ελλάδα έχει 6 patriot και η Κρήτη έχει τους S-300, που κάνουν 7. Έχουμε 2 αεράμυνες. Αλλά η αμυντική μας βιομηχανία είναι επίσης ισχυρή.

-Έβαλαν 10 F-35 και 15 F-15 στο νησί. Δεν το θέλουμε καθόλου, αλλά ας πούμε ότι έγινε ένας πυροβολισμός. Αμέσως μπαίνουν οι δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών.

-Αν υπάρξει σύγκρουση με την Ελλάδα, θα πρέπει να πουν στις ΗΠΑ ότι πρέπει να φύγετε από εδώ ως σύμμαχος.

-Οι ΗΠΑ νιώθουν άβολα με το Kızılelma. Αυτό δεν είναι SİHA ή UAV. Θα υπάρχουν 4 τύποι. Αυτά τα τέσσερα μαζί κάνουν ένα F-35.

-Θα εκτοξεύσει έναν πύραυλο που ταξιδεύει με 4 φορές την ταχύτητα του ήχου. Ο άλλος θα ρίξει βόμβα. Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου θα το πετάξουμε. Αυτά τρομάζουν.

ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟ ΠΟΛΕΜΟ;

-Πετάξαμε το βλήμα από το Ρίζε, προσγειώθηκε στη Σινώπη. 561 χιλιόμετρα, κάτι που τρομάζει την Ελλάδα.

-Οι πιο σημαντικοί στόχοι εδώ είναι οι σταθεροί στόχοι της πολεμικής αεροπορίας. Είναι τετράγωνα ή ραντάρ. Τα ραντάρ βρίσκονται στην κορυφή των λόφων. Η Ελλάδα κρύβεται πίσω, τα αεροδρόμια πίσω. Το 1994-95, όταν συζητήθηκε το θέμα των 12 μιλίων, η Τουρκία ανέλαβε δράση.

-Φοβάται τη Ρωσία η Ελλάδα. Υπάρχει ρήτρα ότι το ναυτικό δεν μπορεί να ξεπεράσει τους 40 χιλιάδες τόνους στη Μαύρη Θάλασσα

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι ικανοποιημένες,  καθώς εφαρμόζουμε πλήρως την Συνθήκη του Montreux.

 
 
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...