Ελληνοτουρκικά

Τους γυρνούν άρον-άρον πίσω-Παραδοχή για την παρουσία Τούρκων στρατιωτικών ως “τουριστών” σε ελληνικά νησιά

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Αχμέτ Σεσλί και μια μεσαία τουρκική εφημερίδα με την επωνυμία Durum, οι Τούρκοι  ουσιαστικά παραδέχονται την παρουσία πρακτόρων-κομάντος στα ελληνικά νησιά, οι οποίοι κάνουν τους τουρίστες, σύμφωνα με τον επίτιμο Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο.

Μετά τις δηλώσεις του Στρατηγού ε.α. Φραγκούλη Φράγκο, και το άρθρο του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, όλως τυχαίως οι Τούρκοι απαγορεύουν την παρουσία στα νησιά μας Τούρκων στρατιωτικών με φιρμάνι.

Εντολή από Άγκυρα για απαγόρευση σε Τούρκους στρατιωτικούς να μεταβούν στα νησιά μας  

“Εντολή από το τουρκικό γενικό επιτελείο σε μια περίοδο που η ένταση μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας είναι εξαιρετικά υψηλή λόγω του εξοπλισμού των νησιών του Αιγαίου, αναφέρει ότι απαγορεύει στο στρατιωτικό προσωπικό να μεταβαίνει στα νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται υπό ελληνικό έλεγχο, ακόμη και ως τουρίστες.

Η διαταγή αυτή δόθηκε σε όλες τις τουρκικές μονάδες, επισύροντας σοβαρές ποινές, αποκαλύπτοντας την έκταση της έντασης μεταξύ των δύο χωρών”, αναφέρει το τουρκικό άρθρο.

Δεν μας είπαν όμως οι Τούρκοι τι θα γίνει με αυτούς που ήδη ήταν στα νησιά μας εδώ και καιρό και κατασκόπευαν ελληνικές μονάδες;

Υπενθυμίζουμε ότι μήνες αποκαλύφθηκε κατασκοπευτική δράση  στο Καστελόριζο, ενώ έχουμε και την σύλληψη Γερμανών τουριστών παλαιότερα με την ίδια κατηγορία.

Ο στρατηγός Φ.Φράγκος αποκάλυψε την δράση Τούρκων κομάντος στα νησιά μας και επιβεβαιόνεται

Σύμφωνα με άρθρο μας, την πρώτη βόμβα για το θέμα αυτό είχε ρίξει ο Στρατηγός Φρ. Φράγκος, με την αποκάλυψη ότι Τούρκοι καταδρομείς που γνωρίζουν ελληνικά, έρχονται ως τουρίστες στα νησιά μας.

Πολλά και κυρίως άκρως αποκαλυπτικά είχε αναφέρει και τα οποία επιβεβαιώνονται σήμερα, στην εκπομπή στις 16 Σεπτεμβρίου 2022, “ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ” στο Open tv, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Φρ. Φράγκος για τις τουρκικές επιδιώξεις, την ανελέητη προπαγάνδα και τα σχέδια τους για τα νησιά μας.

Ο ίδιος ανέφερε “την επιτακτική ανάγκη ενός “ πολεμικού γραφείου” στελεχωμένο από Έλληνες δημοσιογράφους, οι οποίοι σε συνεννόηση με το ανύπαρκτο προς το παρόν εθνικό συμβούλιο ασφαλείας, να απαντά σε κάθε ιταμή τουρκική πρόκληση σε όλων των ειδών τα ΜΜΕ και στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο πρώην Α/ΓΕΣ, είχε αναφέρει τότε, ότι Τούρκοι καταδρομείς των συνταγμάτων καταδρομών ( τέτοια διαθέτει και η περιβόητη στρατιά του Αιγαίου ή 4η τουρκική στρατιά), μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα σε πολύ καλό επίπεδο, και το καλοκαίρι έρχονται στα νησιά μας ως τουρίστες.

Στόχος είναι να αναγνωρίσουν τους χώρους που ενδεχομένως θα δράσουν σε μια πιθανή ελληνοτουρκική στρατιωτική σύρραξη”.

Πρόκειται για διαπιστώσεις και πληροφορίες ενός πρώην αρχηγού του γενικού επιτελείου στρατού, οι οποίες σημαίνουν καμπάνες για ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο και την κοινωνία μας, για τις αληθινές προθέσεις των “ γειτόνων μας”.

Δεύτερη επιβεβαίωση άρθρο του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ για τις κοντινές φωτογραφίες με ελληνικά M-1117 στην Χίο

Δεύτερη απόδειξη της δράσης Τούρκων στα νησιά μας ήταν άρθρο μας για τις προκλητικά κοντινές φωτογραφίες ελληνικών τροχοφόρων οχημάτων τύπου  M1117 στην Χίο, από τον ....τουρκικό τύπο.

Οι φωτογραφίες δεν ανέφεραν πουθενά από που προέρχονται, κοινωνικά δίκτυα ή κάτι άλλο, και είναι πάρα πολύ κοντινές προκλητικά, αφήνοντας σαφείς υπόνοιες, ακόμα και για χρήση φωτογραφικών μηχανών με ειδικούς φακούς από Τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ-ή ειδικά εκπαιδευόμενους κομάντος.

Με αυτά τα δεδομένα, το τουρκικό άρθρο περί απαγόρευσης παρουσίας Τούρκων στρατιωτικών στα ελληνικά νησιά, αποτελεί έμμεση παραδοχή της παρουσίας των Τούρκων σε ελληνικό έδαφος.

Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι μια παλαιότερη ανάρτηση  Τούρκου συμβούλου Α.Μποζκούρτ που αφορούσε μια νέα πιθανή παραλλαγή του περιβόητου τουρκικού σχεδίου ''Suga.''

Το αρχικό σχέδιο, όριζε την δημιουργία σκόπιμου προβλήματος μέσω στρατιωτικών ασκήσεων που θα πραγματοποιούνταν στο Αιγαίο Πέλαγος και θα έφερνε την Τουρκία σε σύγκρουση με την χώρα μας.

Το προτεινόμενο επιχειρησιακό σχέδιο απαριθμούσε τρεις υποενότητες - το προπαρασκευαστικό στάδιο, το στάδιο διαμόρφωσης του λειτουργικού περιβάλλοντος και ένα τελικό στάδιο δράσης, με στόχο τη δημιουργία μικρών συγκρούσεων προκειμένου να κλιμακωθεί σταδιακά η ένταση, για να αναγκάσει την τουρκική κυβέρνηση να κηρύξει περιορισμένη στρατιωτική κινητοποίηση σε ορισμένα τμήματα της Τουρκίας, κατά μήκος των ακτών του Αιγαίου και της περιοχής του Μαρμαρά συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης.

Οι Τούρκοι έχουν κάνει τα σχέδια τους για το Α. Αιγαίο εδώ και πολλά χρόνια και τώρα ετοιμάζονται πιθανόν για πολλούς λόγους να προκαλέσουν κάποιου είδους επεισόδιο με πολλές προεκτάσεις, αλλά να είναι απόλυτα σίγουροι ότι θα δουν τόσες “ εκπλήξεις” όσες δεν έχουν δει ποτέ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά και ατσάλι”: “Έσβησαν από τον χάρτη” αποθήκη πυρομαχικών της “Λεγεώνας των Ξένων” – Yπόστεγο με drones και αμερικανικό ραντάρ AN / TPQ-37

Επιχειρησιακή προετοιμασία από το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο σε περίπτωση επιθετικών επιχειρήσεων της Ουκρανίας
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Ψήνεται" κλιμάκωση! “Μακελειό” για Aμερικανούς από ιρανικό drone στη Συρία-Απάντηση των ΗΠΑ με σφοδρές αεροπορικές επιδρομές

Η επίθεση και η απάντηση των ΗΠΑ απειλούν να ανατρέψουν τις πρόσφατες προσπάθειες για αποκλιμάκωση των εντάσεων στην...