Ελληνοτουρκικά

Γρίβας: Υβριδικός πόλεμος των Τούρκων κατά της Ελλάδας με το μεταναστευτικό - Στρατηγική απειλή για τον Ελληνισμό

“Αυτό που ονομάζουμε παράνομη μετανάστευση είναι μία στρατηγική απειλή για την Ελλάδα και τον ελληνισμό” υπογράμμισε  μιλώντας στον Focus FM 103.6 και τον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο αναπληρωτής καθηγητής Γεωπολιτικής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και του ΕΚΠΑ, Κωνσταντίνος Γρίβας.

“Πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, σε συνδυασμό με το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας, το θέμα της μαζικής μετακίνησης πληθυσμού είναι η μεγαλύτερη απειλή που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Ελληνισμός. Είναι τόσο μεγάλες οι πληθυσμιακές πιέσεις σε διεθνές επίπεδο, που αν δεν  κάνουμε κάτι άμεσα. θα είναι πάρα πολλοί οι ξένοι που θα έρθουν στην Ελλάδα. Ήδη η χώρα μας έχει  ένα πολύ μεγάλο νούμερο, που πρακτικά είναι μη διαχειρίσιμο. Αλλά εν πάση περιπτώσει, αυτή τη στιγμή, η κατάσταση είναι οριακά αναστρέψιμη. Εάν δεν γίνει κάτι, ο Ελληνισμός, ο ελληνικός λαός αυτό που λέμε ελληνικό έθνος, θα  αποκτήσει ημερομηνία λήξης”, είπε χαρακτηριστικά.

“Το λεγόμενο μεταναστευτικό, χρησιμοποιείται από πολλές χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας, ως ένα είδος άσκησης προβολής ισχύος που εντάσσεται σε αυτές τις λεγόμενες επιχειρήσεις γκρίζας ζώνης, ή αυτό που λέμε υβριδικός πόλεμος» συνέχισε ο κος Γρίβας. “Το κάνει η Τουρκία, το κάνει το Πακιστάν ,με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.  Σπρώχνει δηλαδή πληθυσμούς και τους εργαλειοποιεί. Η Τουρκία από την άλλη, το κάνει σε ένα μεγάλο βαθμό λειτουργώντας ως ένα είδος ηλεκτρικής σκούπας που ρουφάει  πληθυσμούς από διάφορα σημεία της Ασίας και της Αφρικής και τους διοχετεύει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα ειδικότερα. Και σε συνδυασμό με φίλιες χώρες για αυτήν όπως είναι το Πακιστάν, δημιουργεί θύλακες πληθυσμών μέσα στην Ελλάδα οι οποίες λειτουργούν υπέρ των τουρκικών και των πακιστανικών συμφερόντων και εναντίον των ελληνικών. Όλα αυτά είναι συνυφασμένα μεταξύ τους, το είδαμε με τη λεγόμενη πακιστανική κοινότητα πώς λειτουργεί στην Ελλάδα. Έχει δημιουργηθεί μία μεγάλη πληθυσμιακή ομάδα μέσα στην Ελλάδα η οποία λειτουργεί εκβιαστικά. Με λίγα λόγια η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας κινδυνεύει, τείνει να γίνει Όμηρος της λεγόμενης πακιστανικής κοινότητας”.

«Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τη λογική έστω ας έρχονται και με μειωμένες ροές και να δούμε πώς θα τους διαχειριστούμε, πρέπει αυτό το πράγμα να κοπεί. Όλο αυτό το πακέτο που υποτίθεται ότι στοχεύει στη διαχείριση του φαινομένου, στην πραγματικότητα λειτουργεί αποδομητικά, λειτουργεί υπέρ αυτού που λέμε “παράνομη μετανάστευση”, λειτουργεί υπέρ της εισόδου ξένων πληθυσμών Εάν δεν το κλείσεις ολοκληρωτικά και απόλυτα τότε είναι θέμα χρόνου να υπάρξει αφανισμός του ελληνικού έθνους. Όσο δε για το παραμύθι της αφομοίωσης που προωθείται τελευταία, αρκεί να δούμε ότι σε χώρες που έχουν πολύ μεγαλύτερη κουλτούρα αφομοίωσης, στις ΗΠΑ για παράδειγμα, κατανοούν πλέον ότι δεν μπορούν να απορροφήσουν πέρα από έναν αριθμό. Και εκεί μιλάμε για πληθυσμούς προερχόμενους από τη Λατινική Αμερική που είναι Χριστιανικής και Ευρωπαϊκής κουλτούρας. Πόσο μάλλον εδώ στην Ελλάδα, που οι Πακιστανοί για παράδειγμα έχουν πολύ ισχυρή δική τους κουλτούρα», σημείωσε.

«Οφείλουμε να καταλάβουμε ότι αυτή τη στιγμή οι ελληνικές πολιτικές ελίτ δυστυχώς συνεργάζονται σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και ποιο είναι αυτό το έγκλημα, η σταδιακή εξάλειψη του ελληνικού λαού», τόνισε.

“Δεν συμφωνώ ότι καταρρέει η οικονομία της Τουρκίας, αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα αλλά από μόνη της η πτώση της Λίρας δεν πρόκειται να οδηγήσει σε κατάρρευση της οικονομίας δεν έχει γίνει ποτέ τον πλανήτη αυτό το πράγμα 

Οι Τούρκοι παραμένουν τρομακτικά επικίνδυνοι όσο πάνε τα γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνοι διεξάγουν ένα είδος ολοκληρωτικού πολέμου κατά της Ελλάδας άτυπου υβριδικού αλλά ολοκληρωτικούκαι αποσκοπούν στο να μετατρέψουν την Ελλάδα σε δορυφόρο της Τουρκίας. συνεχίζουν και το κάνουν. Με όλη την προσπάθεια να αποδομήσουν την Ελληνική Εθνική κυριαρχία στο Αιγαίο, δυστυχώς με τη συνεργασία και εγχώριων κύκλων εξουσίας οι οποίοι ναι μεν είναι μειοψηφικοί αριθμητικά, πλην όμως κατέχουν υπερβάλλον κομμάτι στον μηχανισμό εξουσίας διακομματικά. Υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα, θα συνεχίσει να υπάρχει και όσο πάει θα εντείνεται”, ανέφερε ο κ. Γρίβας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...