Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Οι Τούρκοι θεωρούν ότι η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί έσωσε την χώρα από την κατάρα και τα δεινά

Σύμφωνα με τουρκική εφημερίδα, η μετατροπή της Αγίας Σοφίας από τον Ερντογάν σε τζαμί ξανά, γλύτωσε από την κατάρα την Τουρκία.

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Yeni Akit, Vehbi Kara ανέφερε ότι οι Μουσουλμάνοι Τούρκοι θα πρέπει να κάνουν αίτηση σε όλες τις τράπεζες, για να απαλλαγούν από τους τόκους, οι οποίοι δεν επιτρέπονται στην ισλαμική θρησκεία.

Ο Vehbi Kara, σε άρθρο με τίτλο «Ο τρόπος να απαλλαγούμε από τους τόκους είναι οι τράπεζες», αναφέρει: «η πρωτοτυπία της προσευχής και η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί έσωσε τη χώρα μας από τα δεινά που μεγάλωναν.

Μπορούμε να περιμένουμε ότι το τουρκικό έθνος θα γίνει το νικηφόρο ξανά και πρωτοπόρο του Ισλάμ, όπως στα παλαιά  χρόνια, ενώ ένα από τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα ​​είναι «να απαλλαγούν οι Τούρκοι πολίτες από τη μάστιγα των τόκων και της τοκογλυφίας, που ο Αλλάχ έχει απαγορεύσει.

Κάποιοι απρόσεκτοι παγιδεύουν τους αφελείς λέγοντας ότι όλα είναι ευλογημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λοιπόν, όντως δεν υπάρχει τρόπος να απαλλαγούμε από τα μη ευλογημένα πράγματα σε αυτόν τον αιώνα που ζούμε;

Φυσικά και υπάρχει. Ακόμη και οι θρησκευόμενοι άνθρωποι μπορούν εύκολα να απαλλαγούν από τέτοιες βρωμιές όπως το αλκοόλ και ο τζόγος.

Επίσης οι τράπεζες είναι ένας τομέας στον οποίο πρέπει να εφαρμόσουμε τις παλαιές μεθόδους.

Μερικοί προσπαθούν να προκαλέσουν διαμάχες λέγοντας: «Λοιπόν, δίνουν και μερίσματα κοντά στους τόκους».

Μπορούμε να τους πούμε το εξής σε όσους είναι πολύ επιδέξιοι στη συκοφαντία και την διαπλοκή.

Οι τράπεζες σύμφωνα με τους νόμους της τουρκικής Δημοκρατίας απαγορεύεται να δίνουν ή να λαμβάνουν τόκους”, τονίζει ο ίδιος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ