Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Έγγραφα φωτιά: Η FETO δεν διείσδυσε απλά στις στρατιωτικές σχολές, αλλά τις κατέλαβε!

Ο  Τούρκος δημοσιογράφος Nedim Şener, ο οποίος φαίνεται ότι διάκειται ευμενώς στο Ερντογανικό καθεστώς, δήλωσε αναφορικά με το γεγονός ότι «το CHP προσπαθεί να δημιουργήσει μια αντίληψη» για τις δραστηριότητες της FETÖ εναντίον στρατιωτικών φοιτητών, δημοσίευσε αξιοσημείωτα στοιχεία για το θέμα.

Στο άρθρο του που φιλοξενείται στην εφημερίδα Hürriyet Şener με τίτλο "Η FETO δεν διείσδυσε απλά στις στρατιωτικές σχολές, αλλά τις κατέλαβε", αναφέρει :

"Γνωρίζω ότι το να γράφω τα γεγονότα ενάντια στην αντίληψη του «αθώου στρατιωτικού φοιτητή» που προσπαθούν να δημιουργήσουν μέλη της FETO και υπάλληλοι του CHP, τους ενοχλεί.

Οι υποστηρικτές του FETO βρήκαν έναν πολιτικό παράγοντα για χρήση, όπως έκαναν πάντα.

Ως εκ τούτου, θα ήθελα να εξηγήσω στη διοίκηση του CHP με τι είδους φωτιά παίζουν και να τους προειδοποιήσω ότι όλες οι προσπάθειές τους για αυτό το θέμα, συμπεριλαμβανομένης της φιλοξενίας των οικογενειών των μελών της οργάνωσης κάτω από τη στέγη του κόμματος που ίδρυσε Ατατούρκ, θα έχει πολύ επικίνδυνες συνέπειες για τη χώρα.

Είμαι βέβαιος ότι κάποιοι από αυτούς που ασχολούνται με αυτό το θέμα μέσα στο CHP το γνωρίζουν, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς φαίνεται να αγνοούν τα γεγονότα σχετικά με τους στρατιωτικούς φοιτητές.

Έχω πληροφορίες για τα αρχεία στα κατηγορητήρια των εισαγγελιών της Άγκυρας, της Κωνσταντινούπολης και της Σμύρνης, τα οποία έκλεισαν με την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, και τα οποία έγιναν σε στρατιωτικές σχολές πριν από αυτή την ημερομηνία. Θα τα μοιραστώ όλα με τη σειρά, αλλά πρώτα, θέλω να σας πάω πίσω στο 2013.

Οι εξετάσεις στο Τουρκικό πολεμικό Ναυτικό το 2013 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην έκθεση που ετοίμασε το Τμήμα Κρυπτολογίας του Τεχνικού Πανεπιστημίου Μέσης Ανατολής, 18465 άτομα υπέβαλαν αίτηση για τις εξετάσεις για τη συνέντευξη επιλογής σπουδαστών για το 2013 Naval War College (DHO) και Naval NCO Vocational School (DAMYO).

Στην εξέταση δόθηκε δικαίωμα συμμετοχής σε συνολικά 5326 άτομα, των οποίων το 2ο και 3ο ψηφίο του αριθμού υποψηφίου ήταν συνολικά 9,10,11 και 12.

Από τα 213 άτομα που πέρασαν τις εξετάσεις συνέντευξης του Ναυτικής Σχολής Πολέμου και εγγράφηκαν, τα 211 ήταν μέλη της οργάνωσης των οποίων οι αριθμοί υποψηφίων κωδικοποιήθηκαν από το FETO.

Μόνο 2 άτομα δεν ανήκαν στην FETO.  Με άλλα λόγια, το 99,26%  όσων εγγράφηκαν στη Ναυτική Ακαδημία το 2013 ήταν μέλη της FETO.

Το 2013, συνολικά 516 άτομα εγγράφηκαν στην Επαγγελματική Σχολή Υπαξιωματικών Ναυτικού. 513 από αυτούς ήταν μέλη του FETÖ που κωδικοποιήθηκαν στο σχολείο χρησιμοποιώντας τους αριθμούς των υποψηφίων τους. Εγγράφηκαν μόνο 3 άτομα μόνο που δεν ήταν μέλη του FETÖ.

Με άλλα λόγια, το 99,35 % όσων εγγράφηκαν στην Επαγγελματική Σχολή Υπαξιωματικών Ναυτικού εκείνη τη χρονιά αποτελούνταν από μέλη της FETO.

Επιτρέψτε μου να το κεφαλαιοποιήσω για να επιστήσω την προσοχή:

Αθροίζοντας τα παραπάνω , προκύπτει ότι το 2013, 721 άτομα από τα 726 άτομα συνολικά , δηλαδή ποσοστό 99.31% , ανήκαν στην FETO και τα οποία φοίτησαν στην Σχολή Πολέμου του Ναυτικού και στη Σχολή υπαξιωματικών του Ναυτικού.

Οι ερωτήσεις στις γραπτές εξετάσεις είχαν  δοθεί  παράνομα στους εισακτέους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

FETO από την "κορυφή μέχρι τα νύχια"

Όπως οι μαθητές των στρατιωτικών σχολών, η διοίκηση, το διδακτικό προσωπικό και οι εξεταστικές επιτροπές αποτελούνταν επίσης από μέλη της FETO.

Δύο ή τρεις στρατιωτικοί φοιτητές  μοιράζονταν το ίδιο θάλαμο γνωρίζονταν μεταξύ τους. Παρόλο που φοιτούσαν στην ίδια σχολή, στην τάξη ή ακόμα και  καθήμενοι ο ένας δίπλα στον άλλο, τα μέλη της FETO δεν γνώριζαν τους δεσμούς του άλλου με την οργάνωση. Αυτό ισχύει για το διευθυντικό και διδακτικό προσωπικό στα σχολεία καθώς και για τους μαθητές. Για το λόγο αυτό, οι κωδικοί πρόσβασης που καθόριζαν οι ιδιώτες ιμάμηδες κοινοποιούνταν στους αξιωματικούς που εργάζονταν στις εξεταστικές επιτροπές και μεριμνούσαν ώστε οι μαθητές που ήταν μέλη της οργάνωσης να ξεχωρίζουν από τους άλλους και να εγγράφονται.

Αν παρατηρήσετε, υπήρχαν συνολικά 5.326 μέλη της FETO το 2013 που ταίριαζαν με την κωδικοποίηση του υποψηφίου αριθμού. Ωστόσο, καθώς η ποσόστωση ήταν περιορισμένη, μόνο 721 από αυτούς μπόρεσαν να εγγραφούν. Με άλλα λόγια, 8 φορές περισσότερα μέλη της FETÖ που εγγράφηκαν έμειναν εκτός.

Μην ξεχνάτε ότι αυτά τα στοιχεία περιλαμβάνουν μόνο τη Ναυτική Ακαδημία και την Επαγγελματική Σχολή Υπαξιωματικών και αφορούν μόνο το 2013.

Στοιχεία φωτιά για το 2011-2012-2014-2016

Τώρα, επιτρέψτε μου να σας δώσω τα ευρήματα ορισμένων ετών από την έκθεση της 11ης Δεκεμβρίου 2017 που εκπονήθηκε από τους μηχανικούς του Τμήματος Κρυπτολογίας του Τεχνικού Πανεπιστημίου Μέσης Ανατολής:

Το 2011, συνολικά 5.402 άτομα συμμετείχαν στις συνεντεύξεις της Ναυτικής Ακαδημίας. Ο κωδικός που όρισε η FETO για φέτος, ήταν το άθροισμα του 3ου και 4ου ψηφίου του υποψηφίου αριθμού ήταν 7-8-9-10-11-12-13.

Ο αριθμός των υποψηφίων των οποίων οι αριθμοί ήταν κρυπτογραφημένοι ήταν 1.216 και οι εισακτέοι 742.

Ενώ ο αριθμός των μελών της FETO των οποίων οι αριθμοί κωδικοποιήθηκαν μεταξύ των νικητών ήταν 650, εγγράφηκαν συνολικά 180 άτομα. Από αυτούς που εγγράφηκαν, 172 ήταν μέλη της FETO των οποίων οι αριθμοί ήταν κωδικοποιημένοι και 8 ήταν άτομα που δεν είχαν σχέση με την οργάνωση.

 Το 2012 , 11110 άτομα συμμετείχαν στη συνέντευξη  στην Επαγγελματική Σχολή Υπαξιωματικών Ναυτικού. Το άθροισμα του 2ου και του 5ου ψηφίου του υποψήφιου αριθμού κωδικού πρόσβασης που καθορίστηκε από το FETO για  ήταν 7-11-12-13-14-15. Συνολικά 1.323 άτομα πέρασαν στις εξετάσεις, εκ των οποίων τα 1.252 ήταν μέλη της οργάνωσης που η FETÖ κωδικοποίησε μέσω των αριθμών των υποψηφίων τους. Συνολικά εγγράφηκαν 446 άτομα, εκ των οποίων τα 421 ήταν κωδικοποιημένα μέλη της FETO και τα 25 ήταν ξένοιπρος την οργάνωση.

Το 2014, 16544 άτομα συμμετείχαν στις συνεντεύξεις της Ναυτικής Επαγγελματικής Σχολής. Τότε, η FETÖ είχε ορίσει κωδικό πρόσβασης ώστε το άθροισμα του 2ου ψηφίου του αριθμού TR και του 3ου ψηφίου του υποψηφίου αριθμού να είναι 9 και 14. Ο αριθμός των μελών της FETO των οποίων οι υποψήφιοι αριθμοί κρυπτογραφήθηκαν ήταν 2 673, από τους οποίους  2112 άτομα πέρασαν τη συνέντευξη, συνολικά 504 άτομα εγγράφηκαν. Από αυτούς, 379 ήταν μέλη της FETO των οποίων οι αριθμοί υποψηφίων ήταν κωδικοποιημένοι και 125 ήταν ξένοι.

Το 2016, 14048 άτομα συμμετείχαν στις συνεντεύξεις της Επαγγελματικής Σχολής Υπαξιωματικών Ναυτικού. Η κρυπτογράφηση που καθόρισε η FETO για φέτος ήταν 5-7-15-17, το άθροισμα του 9ου ψηφίου του αριθμού TR και του 4ου ψηφίου του υποψηφίου αριθμού. Από τα 1.785 άτομα που πέρασαν τη συνέντευξη, τα 1.709 ήταν μέλη της FETÖ, των οποίων οι αριθμοί υποψηφίων ήταν κωδικοποιημένοι. Συνολικά εγγράφηκαν 258 άτομα. 255 από αυτούς ήταν μέλη της FETO των οποίων οι αριθμοί υποψηφίων ήταν κωδικοποιημένοι,  ενώ εγγράφηκαν μόνο 3 άτομα που δεν ήταν μέλη της FETO.

Τα στοιχεία που έδωσα εδώ σχετίζονται με τις Ναυτικές Δυνάμεις, προσθέστε τις σχολές που υπάγονται στις σχολές ξηράς, Πολεμικής Αεροπορίας και Χωροφυλακής, των οποίων ο αριθμός και ο αριθμός των μαθητών είναι πολύ μεγαλύτερος και θα δείτε το μέγεθος του κινδύνου."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμπέρασμα

Τελικά μετά από τα παραπάνω στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Τούρκος δημοσιογράφος, πιστεύει κανείς ότι οι ΤΕΔ έχουν την απαιτούμενη συνοχή, αλλά και πίστη στο καθεστώς Ερντογάν για να πολεμήσουν κατά της Ελλάδας;

Η Ελλάδα δεν είναι ούτε Λιβύη, ούτε Συρία.

Θα το ρίσκαρε αυτό ο Τούρκος Πρόεδρος, γνωρίζοντας το πόσο βαθιές είναι οι ρίζες Κεμαλιστών και Γκιουλενιστών στις ΤΕΔ και ότι σε περίπτωση ήττας από τη χώρα μας θα έχει την τύχη του Μεντερές;

Εκτίμηση είναι πως όχι, εκτός και αν θέλει να αυτοκτονήσει.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Εκσυγχρονίζονται οι ΕΔ! Μοίρες μη επανδρωμένων αεροσκαφών UCAV Talos 2 και Γρύπας το αντίδοτο στη “Γαλάζια Πατρίδα” και τη “Μεγάλη Ρούμελη”

Οφείλουμε να περάσουμε στο στάδιο της ισοδύναμης κρούσης κατά των μικρασιατικών παραλίων με γενικευμένο τρόπο κατά των...