Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Τουρκόψυχοι Θράκης: Πολεμήσαμε για την Ελλάδα το '40, αλλά για ποια πατρίδα;

Σε μια άκρως προκλητική δημοσίευση σε γνωστό ιστότoπο των υποστηρικτών του Ερντογάν στην Θράκη μας, οι οποίοι λειτουργούν σαν “Δούρειος Ίππος” της Άγκυρας στην χώρα μας, υποστηρίζεται μεταξύ άλλων με αφορμή την χθεσινή εθνική μας επέτειο πως Τούρκοι πολέμησαν για την Ελλάδα το 1940 και για αυτό σήμερα οι επόμενες γενιές τους ζητούν δικαιώματα που το ελληνικό κράτος τους στερεί!

“Ω Αθήνα! Θυμάμαι! Έχουμε και Τούρκους Βετεράνους που έκαναν την Ελλάδα πατρίδα τους! Τιμούμε τους μάρτυρες μας με έλεος και σεβασμό” αναφέρεται στην δημοσίευση.

“Οι βετεράνοι μας, οι ήρωές μας, που υπερασπίστηκαν την πατρίδα μας που λέγεται Ελλάδα με τίμημα τη ζωή τους, και που επέζησαν ψάχνοντας για τροφή στα βουνά της Ηπείρου και σε όλη την πλατιά ύπαιθρο, στο χιόνι, στο μέτωπο όπου ο θάνατος τους καταδίωκε κάτω από το χιόνι στη φύση, στο παγωμένο κρύο, άφησαν ένα κομμάτι από το σώμα τους, επέστρεψαν χρόνια μετά.

Όταν επέστρεψαν, τους περίμενε ξανά ανεπανόρθωτος πόνος. Κάποιοι από αυτούς δεν μπορούσαν να βρουν τους γονείς και τα αδέρφια τους στο σπίτι, ενώ άλλοι βρήκαν τα κοστούμια του γαμπρού που ετοίμασαν οι γονείς τους με το όνειρο του γάμου πριν πάνε στον πόλεμο, κρεμασμένα ακόμα στο χερούλι της πόρτας. Αυτό λέμε Πατρίδα, όπου περιμένουμε υπηρεσία, δικαιώματα, νόμο και δικαιοσύνη, κι έτσι έγινε αυτή η Ελλάδα πατρίδα! Κάθε 28 Οκτωβρίου γυρίζουν οι μνήμες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποτέ όμως δεν μετάνιωσαν, ίσως άφησαν κομμάτια από το σώμα τους στα μέτωπα, αλλά έσωσαν την πατρίδα τους” αναφέρουν!

“Κανένας κρατικός νόμος στην Ελλάδα και οι σημερινοί δήθεν πατριώτες υπερεθνικιστές φασίστες δεν μπορούν ποτέ να αρνηθούν αυτό το γεγονός. Δεν μπορούν να σβήσουν τα δεινά.” αναφέρει και καταγράφει τα εξής ονόματα μιας οικογένειας, της οικογένειας Γαζή, ενδεικτικά:

-GAZİ HALIL από την επαρχία Kesikbaş Κομοτηνής,

-GAZİ İSMAİL από το Yenice Mahalle,

-GAZİ AHMET από την περιοχή Arifhane

...”και άλλα πολλά που δεν μπορούσαμε να μετρήσουμε ή να γράψουμε, κι από την Ξάνθη κι από την Αλεξανδρούπολη μια θέση στον Παράδεισο”.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Άλλα κόλπα με το Ισραήλ με τεχνολογία C-UAS κατά των τουρκικών UCAV-Στα σκαριά σχέδιο ανάπτυξης ελληνικών πλοίων-αεροσκαφών μέσα σε αμερικανικές δυνάμεις στην Α.Μεσόγειο

Το αμερικανο- εβραίικό ινστιτούτο jinsa ζητά από την Ουάσιγκτον να σταλούν μόνιμα στην Ελλάδα αντιτορπιλικά (DDG) ενώ...