Φεριώτης κτηνοτρόφος
Ελληνοτουρκικά

Αλεξανδρούπολη: Εγχειρίστηκε ο κτηνοτρόφος που ενεπλάκη με Τούρκους

Όπως είναι γνωστό, οι Τούρκοι που συνεπλάκησαν μαζί του προκάλεσαν ρήξη τένοντα και βαριές σωματικές βλάβες (γι’ αυτό και είχε δεμένο το χέρι του όλες αυτές τις ημέρες και στο δικαστήριο), όπως ανέφερε και η ιατροδικαστική έκθεση. Σύμφωνα με το evros-news.gr, Αφού λοιπόν ο συντοπίτης μας κτηνοτρόφος παρέμεινε επί 3 ημέρες στο κρατητήριο, από Δευτέρα ως Τετάρτη που οδηγήθηκε πρώτη φορά στο δικαστήριο και πήρε αναβολή, έμεινε και άλλες 2 ημέρες στο νοσοκομείο για προεγχειρητικό έλεγχο και την επέμβαση που έγινε από γιατρούς της Ορθοπεδικής Κλινικής με τοπική αναισθησία σήμερα το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Στον 30χρονο κτηνοτρόφο έγινε αποκατάσταση του κομμένου τένοντα, τοποθετήθηκε το χέρι του σε νάρθηκα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα μείνει 1 μήνα εκτός εργασίας. Κι όλα αυτά, την στιγμή που είχε προσληφθεί για να δουλέψει εποχιακά για 2 μήνες σε εταιρεία βαμβακιού. Κάτι που σημαίνει πως χάνει την δουλειά του, αφού με μπανταρισμένο χέρι προφανώς και δεν είναι σε θέση να εργαστεί.

Πολλαπλά χαμένος δηλαδή ο κτηνοτρόφος από τις Φέρες, που απλά προσπάθησε να παραδώσει στην αστυνομία 8 παράνομα εισελθόντες στον τόπο και την χώρα του, χωρίς προφανώς να γνωρίζει ποιας εθνικότητας ήταν. Όχι μόνο βρήκε τον μπελά του, αφού έμεινε στα κρατητήρια, οδηγήθηκε στα δικαστήρια, αλλά τιμωρήθηκε και με βαριά ποινή 26 μηνών με αναστολή, μια και οι δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αλεξανδρούπολης δεν του αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό. Σε αντίθεση με τους Τούρκους κατηγορουμένους, στους οποίους και αναγνώρισαν. Ύστερα θα έχουν την απαίτηση κάποιοι από τους αγρότες, κτηνοτρόφους, τους Εβρίτες γενικότερα, να… βάλουν και πάλι πλάτη αν ο Ερντογάν εξαπολύσει τις ορδές λαθρομεταναστών, που λέγεται πως ετοιμάζεται να πράξει μόλις αρχίσει η κατασκευή του φράχτη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ