Ελληνοτουρκικά

Koύρδοι: Έλληνες αν ξαναστείλει ο Ερντογάν το Oruc Reis βυθίστε το!

Το τουρκικό ναυτικό & το ναυτικό του ISIS (σ.σ. έτσι χαρακτηρίζουν οι Κούρδοι το τουρκικό ναυτικό) οδήγησε πίσω στο λιμάνι το Oruc Reis που έψαχνε να κλέψει υδρογονάνρακες από την Ελλάδα στην Μεσόγειο. Αν ο Σουλτάνος Ερντογάν στείλει πάλι το τζιχαντιστικό του πλοίο (σ.σ. έτσι ονομάζουν οι Τούρκοι το Oruc Reis) πίσω στην Ελλάδα το ελληνικό ναυτικό πρέπει να το βυθίσει με τορπίλη», γράφουν οι Κούρδοι στο Twitter.

Οι Κούρδοι περιμένουν να σοβαρέψει η κατάσταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο ώστε να βρουν χώρο για τον ένοπλο αγώνα τους και να διεκδικήσουν την ανεξαρτησία τους και την δημιουργία του κουρδικού κράτους στα εδάφη και της Τουρκίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να θυμίσουμε ότι την άσκηση ΕΥΝΟΜΙΑ, με την συμμετοχή ελληνικών πολεμικών αεροσκαφών στην Κύπρο, αναπαρήγαγε και το kurdistan24.net, το οποίο υπογράμμισε την επιτυχία της άσκησης αλλά και την ετοιμότητα των ελληνικών δυνάμεων.

Την άσκηση παρακολούθησε στενά ο Έλληνας Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Κωνσταντίνος Φλώρος , ο οποίος βρέθηκε στο υπουργείου Άμυνας στην Αθήνα, σημείωσαν οι Κούρδοι ενώ έκαναν ειδική αναφορά στο ποια ήταν η Ευνομία στην Αρχαία Ελλάδα, κόρη δηλαδή της Θέμιδας και του Δία που αντιπροσώπευε το νόμο και την τάξη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ