Ελληνοτουρκικά

Παρέμβαση Καραμανλή για τα Ελληνοτουρκικά: «Όχι» του πρώην πρωθυπουργού σε τρεις πρώην υπουργούς

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ομάδα τριών πρώην υπουργών της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τον Κώστα Καραμανλή να παρέμβει με φόντο την κρίση στα Ελληνοτουρκικά, όπως αναφέρει ο Γιώργος Κουβαράς στη στήλη του στο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Και να παρέμβει ασκώντας εμμέσως κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Προφανώς, αν και «καραμανλικοί», δεν ξέρουν καλά τον τέως πρωθυπουργό. Η απάντησή του ήταν (καμία έκπληξη) αρνητική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατηγορηματικά.

Όσοι παρακολουθούν έστω τη δραστηριότητα του Κώστα Καραμανλή και το σκεπτικό των παρεμβάσεών του, μπορούν εύκολα να αντιληφθούν ότι το κάνει όταν όντως τα πράγματα ειναι κρίσιμα και η κατάσταση το επιβάλλει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Μόνο "Τούρκοι" δεν είναι οι Τούρκοι- Να ενθαρρύνουμε όλους τους Τούρκους να κάνουν τεστ DNA για να βρούν την αληθινή τους ταυτότητα

Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες είναι περίεργοι για την προέλευσή τους και διεξάγουν εκτεταμένη έρευνα μέσω τεστ DNA τα...