Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

''Σφάζονται'' μεταξύ τους: Εξέγερση τουρκικών μονάδων στην Συρία - Δεν εκτελούν τις εντολές των ανωτέρων τους!

Εδώ και κάποιες ώρες όπως όλα δείχνουν εκτυλίσσεται ένα θρίλερ στο τουρκικό εκστρατευτικό σώμα στο Ιντλίμπ σύμφωνα με έγκριτο Αιγύπτιο δημοσιογράφο, καθώς έχουμε εξέγερση τουρκικών μονάδων κατά του καθεστώτος Ερντογάν.  

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι μια μεγάλη εσωτερική σύγκρουση λαμβάνει χώρα εντός των τουρκικών δυνάμεων στο συριακό έδαφος πρωτόγνωρης φύσεως.

https://twitter.com/sona7856/status/1252297225734098945


''Εξεγέρσεις σε μονάδες του τουρκικού στρατού, σφοδροί πυροβολισμοί σε σημεία ασφαλείας και ανακοίνωση περί τριών Τούρκων νεκρών στρατιωτών και 17 τραυματιών, συμπεριλαμβανομένων και πολιτών.Έχουμε ανταλλαγή πυρών μεταξύ της τουρκικής στρατοχωροφυλακής  αι στρατιωτών του τουρκικού στρατού'', καταλήγει το δημοσίευμα. 

 

Δύο είναι εδώ τα ακλόνητα δεδομένα που χρήζουν μεγάλης προσοχής στην Συρία: 

 

Α. Η τουρκική στρατοχωροφυλακή που μετέβη στο Ιντλίμπ για να ελέγξει τους Τζιχαντιστές είναι ουσιαστικά το πιο πιστό σώμα του Ερντογάν, σε αντίθεση με τις ένοπλες δυνάμεις που υπακούουν στην λογική των Κεμαλιστών.

Β. Οι Τούρκοι έχουν εντάξει ανάμεσα στα στρατιωτικά σώματα τους μέλη των Τζιχαντιστών για να γλυτώσουν από Ρώσους και Σύρους, μάταια όμως, διότι η απόφαση εξόντωσής τους έχει ληφθεί.

Το πιο πιθανό σενάριο σε αυτή την άκρως συγκεχυμένη κατάσταση, (για την οποία αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες και επιβεβαίωση), που επικρατεί στο συριακό έδαφος αφορά πιθανότατα εξέγερση δυσαρεστημένων Τούρκων αξιωματικών, υπαξιωματικών και στρατιωτών, στον ατέρμονο πόλεμο στην Συρία.

Κάτι που είχε επισημανθεί και παλαιότερα από διάφορα ΜΜΕ. 

Οι Τούρκοι στρατιωτικοί στην χώρα αυτή έχουν χαμηλό ηθικό και συνεχείς απώλειες, ενώ πιθανότατα γνωρίζουν ότι στην επικείμενη επίθεση που ετοιμάζεται κατά των συριακών δυνάμεων θα σκοτωθούν σε μια ξένη γη για τα Οθωμανικά όνειρα του νέου Σουλτάνου.

Επίσης η πανδημία έχει φτάσει και έχει χτυπήσει τις τουρκικές δυνάμεις και έχουν αναφερθεί νεκροί και φορείς που νοσούν, οι οποίοι απομακρύνονται με συνοπτικές διαδικασίες από την Συρία προς την Τουρκία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Η δράση της οργάνωσης FETO δεν έχει σταματήσει και επηρεάζει επίσης σοβαρά το τουρκικό εκστρατευτικό σώμα, ενώ στην ίδια την Τουρκία ο στρατός έχει χωριστεί σε δυο πλευρές εδώ και μεγάλο διάστημα.     

Εφόσον έχουμε και πλήρη επιβεβαίωση του συμβάντος από άλλα ΜΜΕ, θα μιλάμε για την πλήρη απώλεια της όποιας υπεροχής είχε η Τουρκία στην Συρία και την αρχή του τέλους του στυγνού καθεστώτος Ερντογάν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια στιγμή στο τουρκικό έδαφος έχουμε πείνα και ανεργία λόγω και της πανδημίας καθώς μεγάλο μέρος του λαού κατηγορεί το καθεστώς για τα  μη λήψη μέτρων, ενώ η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεωκοπίας και του ΔΝΤ άσχετα το τι διαμηνύει το Σαράι του Τούρκου προέδρου.

Τέλος, λόγω της πανδημίας μεγάλο μέρος της ασκήσεως “Γαλάζια Πατρίδα” ακυρώθηκε και τα πληρώματα “κλείστηκαν” στα καράβια ή τουλάχιστον έτσι ανακοινώθηκε.                     

Το μόνο ερώτημα που μπορούμε να κάνουμε εδώ είναι τι πραγματικά συμβαίνει τώρα αυτήν την δεδομένη στιγμή στην Τουρκία και πιθανότατα αποκρύβεται πάση θυσία από τα ντόπια και ξένα ΜΜΕ;

https://twitter.com/rawazbnawigmai5/status/1252324413057437698

  

Σοκ στην Τουρκία με την αποκάλυψη Πενταπόσταγμα

 

Την ίδια στιγμή, έχει δημιουργηθεί αναστάτωση στην Τουρκία μετά την χθεσινή αποκάλυψη του Πενταπόσταγμα

Συγκεκριμένα αναφέραμε: 

''Τις τελευταίες ώρες διακινούνται μηνύματα στα social media πληροφορίες για δολοφονίες στρατιωτικών. Αυτό αναφέρουν ΜΜΕ που πρόσκεινται στο Ερντογάν. Μπορεί βέβαια να προπαγανδίζουν, αλλά είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στη γειτονική χώρα.  


Μάλιστα στο στόχαστρο των Γκιουλενιστών, έχει μπει ο ''θεωρητικός'' της ''Γαλάζιας Πατρίδας'' και του τουρκολιβυκού ''μνημονίου'' Γιατνζί. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες υπάρχει σχέδιο για απαγωγές και δολοφονίες στρατιωτικών. 

Οι Γκιουλενιστές επίσημα δεν έχουν απαντήσει στις κατηγορίες. Μπορεί να είναι άλλη μία ευκαιρία για συλλήψεις από την πλευρά του Ερντογάν, όμως είναι ξεκάθαρο πως οι Τούρκοι έχουν διασπαστεί πλέον και αυτό είναι το νόημα της όλης υπόθεσης.''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την στιγμή που αναφέραμε την συγκεκριμένη είδηση, Γκιουλενιστές και Ερντογανικοί ''σφάζονται'', καθώς αναφέρουν πως το Πενταπόσταγμα ξεφτίλισε την Τουρκία, αποκαλύπτοντας την μεγάλη διαίρεση που επικρατεί στο εσωτερικό της χώρας. 

Μάλιστα έγιναν και εκπομπές στην γειτονική χώρα για την αποκάλυψή μας.  

 

 

https://twitter.com/murat_sanda/status/1252219306902982656
https://twitter.com/MormontDIJorah/status/1252304704085819395

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ