Ελληνοτουρκικά

Στην Αδριανούπολη για το τρίτο επισκεπτήριο οι γονείς των στρατιωτικών - Αισιόδοξοι οι Τούρκοι δικηγόροι για την αποφυλάκιση των δυο αξιωματικών (βίντεο)


Αισιόδοξοι παρουσιάζονται οι Τούρκοι συνήγοροι των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης.

Οι Τούρκοι δικηγόροι είναι ίσως η πρώτη φορά που παρουσιάζονται σίγουροι για αίσιο τέλος στην περιπέτεια των δύο στρατιωτικών. Μετά το επισκεπτήριο, μάλιστα, οι Τούρκοι δικηγόροι συναντήθηκαν με τους γονείς των στελεχών των Ενόπλων δυνάμεων στο Προξενείο. Συνομίλησαν μαζί τους και εξερχόμενοι του Προξενείου ερωτήθηκαν από τους Έλληνες δημοσιογράφους για την υπόθεση.

Ναι μεν αρνήθηκαν να πουν οτιδήποτε μπροστά στις κάμερες, ωστόσο λίγο αργότερα σε Τούρκο δημοσιογράφο φέρονται να είπαν ότι στις 30 Μαρτίου που ούτως ή άλλως έχει οριστεί το «ραντεβού» με το δικαστήριο, θα γίνει δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης του ΕΠΟΠ και του Ανθυπολοχαγού.

Οι γονείς των δύο στρατιωτικών αρνήθηκαν να τοποθετηθούν επί του θέματος και αρκέστηκαν να πουν ότι την επόμενη εβδομάδα θα ενημερωθούν για το νομικό σκέλος της υπόθεσης. Σήμερα πραγματοποίησαν το τρίτο επισκεπτήριο στα παιδιά τους στις φυλακές Αδριανούπολης και τους παρέδωσαν τα ρούχα και τα βιβλία που είχαν ζητήσει οι δύο στρατιωτικοί.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ