Ελληνοτουρκικά

Όσο πάει και χειροτερεύει - Δείτε την ανακοίνωση της UNILEVER για ΕΒΓΑ ΠΑΓΩΤΑ: «Κάναμε μια εικαστική απεικόνιση χάρτη»

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το διαφημιστικό σποτ της unilever, στο οποίο το Αιγαίο εμφανίζεται διχοτομημένο, η εταιρεία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να δηλώσουμε τα εξής: η εταιρία μας, με αίσθημα ευθύνης δηλώνει απερίφραστα το σεβασμό σε κάθε σύμβολο εθνικής κυριαρχίας και ως εκ τούτου προχώρησε στην άμεση απόσυρση του διαφημιστικού σποτ, στο οποίο μια ατυχής, διόλου ηθελημένη, εικαστική απεικόνιση χάρτη, εκλήφθηκε ως παραποίηση των ελληνικών συνόρων.
Λυπούμεθα ειλικρινά για το ότι το συμβάν αυτό έθιξε το κοινό αίσθημα και αρχές που κι εμείς οι ίδιοι πρωτίστως ενστερνιζόμαστε.

https://youtu.be/u2Ind4CoelY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΗΠΑ 0

Αποκάλυψη για δήλωση Γκιλφόιλ σε Παπασταύρου: «Μπορούμε να αλλάξουμε κυβέρνηση σε όποια χώρα θέλουμε» - Μεγάλες αντιδράσεις από το περιστατικό

Ο προσωπικός δικηγόρος της Αμερικανίδας Πρέσβη διέψευσε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη περιγραφή του διαλόγου αυτού