Φραχτης-στον-Έβρο
Εθνικά θέματα
Ενημερώθηκε στις:

Έβρος: Υπογράφηκε η διακήρυξη για τον νέο φράχτη

Υπογράφηκε χθες η διακήρυξη για τον νέο φράχτη στον Έβρο από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό Ελευθέριο Οικονόμου .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το έργο κατασκευάζεται σε εφαρμογή της απόφασης του ΚΥΣΕΑ και του σχεδίου ΑΚΡΙΤΑΣ και περιλαμβάνει την κατασκευή τεχνητού εμποδίου και συνοδών έργων κατά μήκος της Μεθορίου σε Α φάση σε μήκος περίπου 35 χιλιομέτρων στην περιοχή μεταξύ του οικισμού «Ψαθάδες» Διδυμοτείχου έως την περιοχή Κορνοφωλιάς Σουφλίου  με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Το τμήμα αυτό αποτελεί το πρώτο κομμάτι από τα συνολικά 140 χιλιόμετρα.

Σε ανακοίνωση του το αρμόδιο Υπουργείο αναφέρει ότι: «οι ραγδαίες εξελίξεις που σχετίζονται με την «εργαλειοποίηση» του μεταναστευτικού ζητήματος, έχουν ως αποτέλεσμα την απρόβλεπτη και ασυνήθιστη αύξηση των μεταναστευτικών ροών που εκτείνεται κατά μήκος των χερσαίων συνόρων της χώρας με απρόβλεπτες συνέπειες  για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ουκρανός στρατιώτης σε Ζελένσκι: “ Θα το πληρώσεις αυτό”-Σφαγή Ουκρανών ενώ η Wagner δηλώνει ότι μπήκε στο Δημαρχείο του Μπαχμούτ (Βίντεο)

Δήλωση Αμερικανού Α/ΓΕΕΘΑ για περιορισμό των Ρώσων στην πόλη και τα περίχωρα του Μπαχμούτ- Έρχεται μεγάλη ουκρανική...