Εθνικά θέματα

Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος: Οι αγορές θα αποφασίσουν αν θα γίνει ο East Med

Οι αγορές θα αποφασίσουν αν θα γίνει τελικά το Project του East Med και πολλά θα εξαρτηθούν από το μέγεθος των Κυπριακών κοιτασμάτων δηλώνει ο διεθνολόγος Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος.

Ανεξάρτητα από τις θέσεις των Κυβερνήσεων όπως διαμορφώνονται τώρα, αν τα κοιτάσματα της Κυπριακή δημοκρατίας είναι μεγάλα τότε οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο θα πιέσουν για τον αγωγό συμπληρώνει ο καλός αναλυτής.

Ο κος Δεσποτόπουλος τονίζει ότι δεν μπορεί να πει αυτή την στιγμή ότι η χώρα μας αποχωρεί από το project λόγω της Τουρκίας, χαρακτηριστικά τονίζει "Αν έρθουν οι αγορές και πουν ότι θέλουμε να γίνει και η χώρα μας αποχωρήσει" τότε θα σημαίνει ότι υποχωρούμε απέναντι στις απειλές της Τουρκίας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη - "Σκάει" άμεσα συμφωνία Τουρκίας με Κατάρ-Ομάν για αγορά τουλάχιστον 12 μεταχειρισμένων Eurofighter Typhoon - Η "πληρωμένη" απάντηση της Αθήνας

Ο Ερντογάν αναμένεται να συζητήσει την πρόταση κατά τις επισκέψεις του στο Κατάρ και το Ομάν την Τετάρτη και την...
notiokoreatika-ypobryxia
Οπλικά συστήματα 0

Ξαφνιάστηκαν οι Έλληνες επιτελείς! Νέα πρόταση αμυντικής συνεργασίας έκαναν εκπρόσωποι της Νοτιοκορεάτικης Hyundai σε συνάντηση με το ΠΝ μας

Όσο ενημέρωναν τους Έλληνες στρατιωτικούς για την προηγούμενη πρόταση με τα υποβρύχια, οι εκπρόσωποι από την Νότια...