Εθνικά θέματα
Ενημερώθηκε στις:

Στο Ισραήλ ο Νίκος Δένδιας: Τουρκική παραβατικότητα στο επίκεντρο των επαφών του (upd)

Με τον Ισραηλινό ομόλογό του Γκάμπι Ασκενάζι (Gabi Ashkenazi) συναντάται αυτή την ώρα στο Ισραήλ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανανέωση

«Υποδοχή ΥΠΕΞ Ν.Δένδια από ομόλογο Ισραήλ G.Ashkenazi -ισχυροί δεσμοί και μία διαρκώς ενισχυόμενη στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ» αναφέρει σε ανάρτηση στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών.Ελληνογαλλική ναυτική άσκηση στην ανατολική Μεσόγειο συμπεριλαμβανομένης της περιοχής που έχει δεσμεύσει με παράνομη NAVTEX.

«Καλωσόρισες στο Ισραήλ, καλέ μου φίλε, υπουργέ Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Δένδια. Είναι πάντοτε μεγάλη τιμή να σε φιλοξενώ στην Ιερουσαλήμ» έγραψε στο Twitter ο Γκάμπι Ασκενάζι.

Στη συνέχεια ο υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου (Benjamin Netanyahu).

Οι συζητήσεις εστιάζονται στις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και την κλιμακούμενη τουρκική παραβατικότητα, καθώς και στη συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ σε διμερές επίπεδο, και στο πλαίσιο του σχήματος 3+1.

Αρχικό κείμενο

Τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο πρέσβης Meron Reuben.

Ο Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί πρώτα με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπέντζαμιν Νετανιάχου και στη συνέχεια με τον ομόλογό του Γκάμπι Ασκενάζι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ