Εθνικά θέματα

Σείεται η γη από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Τουρκία: Ο Εθνικός Ύμνος από όλες τις στρατιωτικές μονάδες στην παρέλαση! (Βίντεο)


Μια ανατριχιαστική στιγμή είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν στην μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, με αφορμή τον εορτασμό της 98ης επετείου από την απελευθέρωση της πόλης.

Λίγο πριν ξεκινήσει η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση της πρωτεύουσας του Έβρου για την 14η Μαΐου, ένα διαφορετικό πλάνο του e-evros.gr δείχνει την αποκάλυψη των σημαιών από τις στρατιωτικές μονάδες της Μεραρχίας. Αμέσως μετά όλες οι στρατιωτικές μονάδες που ήταν στην παρέλαση άρχισαν να τραγουδάνε τον Εθνικό Ύμνο σκορπώντας ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκόμενους.

Σαν σήμερα η Θράκη γιορτάζει την απελευθέρωσή της και την ενσωμάτωσή της στον εθνικό κορμό. Ο Ελληνικός στρατός το 1920 ύστερα από αιώνες, απελευθερώνει τις πόλεις της Θράκης, γεμίζοντας υπερηφάνεια, ικανοποίηση και ασφάλεια τους κατοίκους της.

Είχαν προηγηθεί οι νικηφόροι βαλκανικοί πόλεμοι του 1912 – 1913, όπου απελευθερώθηκε η Ήπειρος και η Μακεδονία.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη των σημαιών και ακούστε τον Εθνικό Ύμνο.

Aποκάλυψη των σημαιών από τις στρατιωτικές μονάδες της Μεραρχίας.

Ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας από όλες τις στρατιωτικές μονάδες παρέλασης! Λίγο πριν (11:30) ξεκινήσει η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση της πρωτεύουσας του #Έβρου για την 14η Μαΐου, ένα διαφορετικό πλάνο του e-evros.gr δείχνει την αποκάλυψη των σημαιών από τις στρατιωτικές μονάδες της Μεραρχίας. Υπόκρουση στο ξεχωριστό αυτό τελετουργικό είναι ο εθνικός ύμνος της #Ελλάδας. Πλούσιο υλικό με video και φωτογραφίες εδώ: http://www.e-evros.gr/gr/eidhseis/3/eortasmos-ths-14hs-maioy-sthn-ale3androypolh-fwto-binteo/post35025

Gepostet von e-evros.gr am Montag, 14. Mai 2018

armynow.net

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ