Εθνικά θέματα

Μήνυμα ελήφθη; Έτοιμος να νομοθετήσει για τις Ενώσεις Στρατιωτικών ο Καμμένος!

Έλαβαν το μήνυμα στο ΥΠΕΘΑ για την ανάγκη άμεσης νομοθέτησης για τις Ενώσεις Στρατιωτικών; Από την απάντηση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου σε ερώτηση στη Βουλή φαίνεται ότι είμαστε κοντά στην τακτοποίηση του χάους που κάποιοι σκόπιμα παλεύουν το τελευταίο χρόνο να προκαλέσουν στο χώρο.

Μεταξύ άλλων ο ΥΕΘΑ αναφέρει στην απάντησή του:

“Λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των ΕΔ, καθίσταται ακόμη περισσότερο αναγκαία η αναγνώριση του δικαιώματός τους να συγκροτούν Σωματεία με τον πλέον θεσμικό και επίσημο τρόπο.

Η θεσμική λειτουργία όμως των Ενώσεων καθίσταται αναγκαία για τον επιπλέον λόγο ότι απαιτείται να σταματήσουν οι πειραματισμοί και η ενδεχόμενη ασάφεια που μπορεί να δημιουργηθεί στον τομέα των Ενώσεων – Συνδέσμων στις Ένοπλες Δυνάμεις, λόγω ελλείψεως σαφούς πλαισίου, με αρνητικό αντίκτυπο στην πειθαρχία και γενικότερη λειτουργία των ΕΔ.

Κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο το ΥΠΕΘΑ εξετάζει σχέδιο νόμου προκειμένου, αφού τύχει κατάλληλης επεξεργασίας, να ενταχθεί σε σχέδιο νόμου”.

Όλο το κείμενο της απάντησης Καμμένου:

ypetha-swmateia

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

SAT SAS
Ελληνοτουρκικά 0

Πολεμικές "ορέξεις" από την Τουρκία: Κομάντος SAT-SAS "σημαδεύουν" λιμάνια του Αιγαίου - Σε ετοιμότητα το αιγυπτιακό ΠΝ στην Α. Μεσόγειο

Ολοταχώς για πρόκληση θερμού επεισοδίου από την Άγκυρα σε Αιγαίο-Α. Μεσόγειο - Νέες υπερπτήσεις Τούρκων πάνω από Ρω και...