Τεχνολογία

AKXY2: Οι Ιάπωνες δημιούργησαν ένα μοναδικό πρωτότυπο αυτοκίνητο

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, το αυτοκίνητο του μέλλοντος θα είναι ιδανικό για πικνίκ και περιπάτους.

Ταυτόχρονα, το πρωτότυπο αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών ασφαλείας. Οι δημιουργοί χρησιμοποίησαν αντιμικροβιακό ύφασμα στο σαλόνι για να προστατεύσουν το αυτοκίνητο από την εξάπλωση παθογόνων μικροοργανισμών. Το πρωτότυπο αυτοκίνητο είναι επίσης εξοπλισμένο με ανιχνευτή CO₂, ο οποίος παρακολουθεί τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα στην καμπίνα και διατηρεί τη βέλτιστη ποιότητα του αέρα.

Η "φούσκα", η διαφανής οροφή του αυτοκινήτου, ανασηκώνεται για να μπορούν να μπαίνουν οι άνθρωποι στο αυτοκίνητο και κατεβαίνει. Χάρη στο σχεδιασμό του, οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν πλήρη θέα 360 μοιρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι δημιουργοί του αυτοκινήτου το περιγράφουν ως ένα "σαλόνι" στο οποίο ο οδηγός και οι επιβάτες μπορούν όχι μόνο να χαλαρώσουν, αλλά και να γνωρίζουν ότι ωφελούν τον πλανήτη.

"Θα είναι ένας χώρος για κοινωνικοποίηση με τους φίλους και την οικογένεια, που θα μοιάζει πολύ με την αυλή ενός σπιτιού", αναφέρει η περιγραφή για την παρουσίαση του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί αιφνιδίασαν ξανά την ρωσική αεράμυνα κτυπώντας Κούρσκ και Ντονιέτσκ-Κινδυνεύει και η Μόσχα αναρωτιούνται Ρώσοι ειδικοί (Βίντεο)

Η Ουκρανία κάνει χρήση σοβιετικής εποχής μη επανδρωμένων εναερίων οχημάτων-UAV Tupolev Tu-141 Strizh (πύραυλος τύπου...