Τεχνολογία

Michel Berger: Το είδωλο της γαλλικής ποπ των '70s που τιμά το σημερινό Google Doodle (βίντεο)


Τον Γάλλο μουσικοσυνθέτη, Michel Berger, που ξεχώρισε τη δεκαετία του '70, τιμά το σημερινό (28/11) Google Doodle ο οποίος γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 1948 και πέθανε στις 2 Αυγούστου 1992.

To σημερινό (28/11) Google Doodle είναι αφιερωμένο στον Γάλλο μουσικό και συνθέτη, Michel Berger, ο οποίος έλαμψε με την ποπ μουσική του κατά τις δεκαετίες του 1970 και του 1980.

Ο Michel Berger γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 1948 από Εβραίους γονείς. Ο πατέρας του, Jean Hamburger, ήταν γιατρός και η μητέρα του, Annette Haas, ήταν πιανίστρια.

Από μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική και σταδιακά άρχισε να γράφει τη δική του μουσική, εγκαταλείποντας την καριέρα του τραγουδιστή.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1970 μετακινήθηκε στη Warner Music και τραγούδια του ερμήνευσαν μεγάλες μορφές της γαλλικής μουσικής σκηνής όπως ο Johnny Hallyday και η France Galle με την οποία και παντρεύτηκε.

Ο Michel Berger «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, στις 2 Αυγούστου 1992, σε ηλικία μόλις 44 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Kατάρρευση Ερντογάν: Δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους ισλαμιστές της Συρίας - Τον προειδοποιούν με προσάρτηση της Αλεξανδρέττας

Όμηρος στα ίδια τα “βρώμικα” σχέδια του φαίνεται ότι είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν με τους τζιχαντιστές στην Βόρεια...