Περιβάλλον

Κεραυνός προκάλεσε φωτιά και στην Ύδρα - Σε ύφεση το μέτωπο

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Όλο το βράδυ δώσαμε μία μάχη. Η φωτιά, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, προκλήθηκε από κεραυνό σε δυσπρόσιτη περιοχή με χαμηλή βλάστηση. Όλο το βράδυ δώσαμε μάχη, όλα δείχνουν ότι είναι σε ύφεση και πιστεύω ότι ξημερώνει μια καλύτερη μέρα» δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Κουκουδάκης, μιλώντας στο MEGA.

«Ήρθε ένα πεζοπόρο τμήμα με 7 άντρες από Πελοπόννησο και τα στελέχη του εθελοντικού κλιμακίου του δήμου μας, που είναι γύρω στα 12 άτομα. Συνολικά επιχείρησαν γύρω στα 20 άτομα με τα δύο οχήματα που έχουμε εδώ. Το μέτωπο είναι σε πλήρη ύφεση. Η περιοχή ήταν δύσβατη» πρόσθεσε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

https://www.megatv.com/embed/?p=2020459251

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πληροφοριακός πόλεμος Ελλάδος -Τουρκίας: Ελληνικός λογαριασμός δημοσίευσε ολόκληρο χάρτη του προεδρικού συγκροτήματος του Ερντογάν

Για λόγους εθνικής ασφαλείας δεν δημοσιεύουμε κανένα βίντεο των Τούρκων και κακώς ελληνικά ΜΜΕ προχώρησαν στην...