Περιβάλλον

Τεράστιος πύθωνας παραμόνευε σε χριστουγεννιάτικο δέντρο οικογένειας (εικόνες)

«Φέτος τα Χριστούγεννα τα περάσαμε τρομακτικά», θα μπορεί κάλλιστα να λέει μια Βρετανίδα που ζει στην Αυστραλία, μιας και στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε βρήκε κουλουριασμένο έναν τεράστιο πύθωνα.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι που κατοικεί στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας ανακάλυψε το τεράστιο φίδι στο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι επιστρέφοντας σπίτι από τη δουλειά άκουσε να γίνεται χαμός στο μπαλκόνι τους, με τα πουλάκια που συχνά τους επισκέπτονταν να φωνάζουν πανικόβλητα.

«Ήρθαμε από τη δουλειά και μερικά πουλάκια που μας επισκέπτονται καθημερινά ήταν ανάστατα στο μπαλκόνι», ανέφερε η Λεάν Τσάπμαν, μιλώντας στο αυστραλέζικο δίκτυο 7News.

Σύμφωνα με την Τσάπμαν, ο σύντροφός της βγήκε μετά από λίγο έξω για να δει τι συμβαίνει. Κι ήταν τότε που είδε τον κουλουριασμένο πύθωνα επάνω στο χριστουγεννιάτικό τους δέντρο.

«Καθώς γύρισε κι έκανε ένα βήμα πίσω, δεν αντιλήφθηκε ότι ακουμπά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, με το φίδι να κρύβεται εκεί», ανέφερε η Τσάπμαν.

Παρότι και οι δύο τους ήταν πολύ σοκαρισμένοι, άφησαν ήσυχο τον πύθωνα και κάλεσαν τις αρχές για να απομακρύνουν το μήκους 3 μέτρων φίδι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

https://twitter.com/JustJenKing/status/1205419462934970369

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ