Καιρός

Σάκης Αρναούτογλου-Καιρός: Βροχερή η Πέμπτη στα ηπειρωτικά

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στα ανατολικά και νότια -από την Θράκη και το Αιγαίο έως την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα- θα έχει καλοκαιρινή ζέστη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα η κατάσταση θα παραπέμπει σε φθινοπωρινές καιρικές συνθήκες.

Κατά τη διάρκεια των μεσημβρινών-απογευματινών ωρών τα σύννεφα θα πυκνώσουν στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 με 31 βαθμούς στα ανατολικά και στα νότια.

Η Αττική θα έχει λίγες αραιές συννεφιές από το πρωί και αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας υπάρχει το ενδεχόμενο να ψιχαλίσει ή και να βρέξει για λίγο και τοπικά. Το βράδυ θα γίνουν λιγότερα.
Οι άνεμοι εξασθενημένοι -στα ανατολικά στα 2 με 4 μποφόρ- και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 19 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία θα υπάρχει συννεφιά από το πρωί και πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Μετά το μεσημέρι θα έχουμε κάποια διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως στις πεδινές παράκτιες περιοχές, αλλά η αστάθεια θα αρχίσει να γίνεται εντονότερη στα ορεινά-ημιορεινά τμήματα, με πιο δυνατές μπόρες και καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν σε όλη την περιφέρεια.
Οι άνεμοι θα παραμείνουν εξασθενημένοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 20 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή αρκετές θα είναι οι μπόρες στα περισσότερα ηπειρωτικά.



Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

«Μπάσταρδοι Γερμανοί»! Σάλος στη Γερμανία: Αστυνομικοί με τουρκική και αραβική καταγωγή φέρονται να απειλούν Γερμανούς συναδέλφους τους

Η υπόθεση του Βερολίνου θέτει επομένως ένα επιτακτικό ερώτημα: Πόσο αποτελεσματικοί είναι οι μηχανισμοί ελέγχου της...
Ρωσία 0

Διαλύεται η συμμαχία Άγκυρας-Μόσχας! Γιατί Ελλάδα και Ρωσία «συμφώνησαν» στην πράξη στον ΟΗΕ για την Λιβύη με φόντο το Τουρκολιβυκό μνημόνιο;

Οι Ρώσοι δεν θέλουν και αυτοί το παράνομο Τουρκολιβυκό μνημόνιο αφού μέσω του Αιγαίου θέλουν να κινούνται τα πλοία τους...