Καιρός

Αρναούτογλου: "Την επόμενη εβδομάδα τα χιόνια και η αλλαγή του καιρού"

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από την άλλη βδομάδα και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα (6/2) σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου.

Όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου στην τηλεόραση της ΕΡΤ, οι βοριάδες την Κυριακή (5/2) θα φτάνουν κατά τόπους και τα 9 Μποφόρ, ενώ προς το βράδυ πάνω από το Αιγαίο θα έχουν δημιουργηθεί σύννεφα λόγω της στροφής της ανέμων σε βορειοανατολικούς και έτσι κάποια σύννεφα θα φτάσουν στην Εύβοια, στην Αττική και την Βοιωτία και ενδέχεται να αφήσουν παροδικές χιονοπτώσεις ακόμη και σε σχετικά χαμηλά υψόμετρα.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα κρυώσει πολύ και αυτή τη στιγμή τα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν σε ποσοστό 60% με 70% ότι ένα βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία θα επηρεάσει τη χώρα.

Αρχικά θα δώσει βροχές στα δυτικά και ενδέχεται να φέρει χιόνια στην ενδοχώρα, καθώς εκεί το σύστημα θα συναντήσει τις κρύες αέριες μάζες. Ωστόσο, ο Σάκης Αρναούτογλου ξεκαθάρισε ότι ακόμη όλα είναι «ανοιχτά» και πως τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε αν αυτό το σενάριο θα επιβεβαιωθεί και που μπορεί να φτάσουν τα χιόνια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρωσία 0

Αιφνιδίασε και πάλι την δύση ο Πούτιν - Το ρωσικό πυραυλικό σύστημα αεράμυνας S-500 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ καταστρέφει πλέον υπερηχητικούς στόχους από ΗΠΑ

Η δοκιμή έγινε προχθές στην Ρωσική επικράτεια - Η κίνηση αφορά ξεκάθαρα μέτρα κατά του σεναρίου μιας αμερικανο-ρωσικής...