Καιρός

Αρναούτογλου: Πότε θα μας "θυμίσει" ο καιρός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα

Ο Σάκης Αρναούτογλου έδωσε νέα στοιχεία για την αλλαγή που αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός προς το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, καθώς τα στοιχεία δείχνουν κρύες μάζες να πλησιάζουν προς την περιοχή μας από τη βόρεια Ευρώπη.

Αρχικά, στο σημερινό (11/1) δελτίο καιρού της ΕΡΤ ο Σάκης Αρναούτογλου έδειξε χάρτες για τις επόμενες ημέρες και τις περιοχές που θα έχουν κάποιες βροχές μέχρι το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, τα βουνά της ηπειρωτικής χώρας αναμένεται το Σάββατο να δουν κάποιες χιονοπτώσεις, λόγω ενός συστήματος που θα έρθει από την Ιταλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τη Δευτέρα οι άνεμοι θα γυρίσουν σε νοτιάδες και θα υπάρξει μία μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, όμως φαίνεται ότι μετά τις 21 με 22 Ιανουαρίου ο υδράργυρος θα υποχωρήσει και όπως χαρακτηριστικά είπε ο Σάκης Αρναούτογλου: «δεν θα έρθει κάποια ιδιαίτερη παγωνιά, όμως θα θυμηθούμε ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα».

Αυτή η πτώση της θερμοκρασίας δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο ποιες περιοχές και πόσο θα τις επηρεάσεις, ενώ τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα έρθουν και κάποια φαινόμενα μαζί με το κρύο.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από την ΕΡΤ:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ