Καιρός

Σοκαριστικό βίντεο-Η στιγμή που τεράστιος υδροστρόβιλος υψώνεται στη Μεσόγειο

Το συγκλονιστικό βίντεο καταγράφηκε από το κατάστρωμα κρουαζιερόπλοιου και παρουσιάζει τη στιγμή που ο τεράστιος υδροστρόβιλος σχηματίζεται καταμεσής της θάλασσας.

Ο 29χρονος Σαμ Τόμπσον επέβαινε στο κρουαζιερόπλοιο που έκανε το ταξίδι από τη Ρώμη στη Πάλμα της Μαγιόρκα, όταν είδε το απίστευτο θέαμα.

Μετά από μια ηλιόλουστη μέρα, ξαφνικά ο ουρανός έγινε κατάμαυρος και ξέσπασε καταιγίδα μέσα σε λίγα λεπτά.

Το βίντεο τραβήχτηκε στις 9 Σεπτέμβρη και παρουσιάζει πώς ο υδροστρόβιλος πνέει στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Ξαφνικά φαίνεται το επιβλητικό φυσικό φαινόμενο να ορθώνεται από τα νερά, μόλις 1,5 χιλιόμετρο από το κρουαζιερόπλοιο.

«Ήταν μια πανέμορφη, ηλιόλουστη μέρα και μετά ξαφνικά βρεθήκαμε κάτω από ένα κατάμαυρο σύννεφο» λέει ο Σαμ, ένας τουριστικός πράκτορας από το Μπόλτον του Μάντσεστερ στη Μεγάλη Βρετανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βγήκα έξω και είδα ότι είχε ξεσπάσει βροχή και υπήρχαν κι αυτά τα τεράστια κύματα» συνέχισε ο 29χρονος άντρας.

«Μόλις η βροχή σταμάτησε, είδα αυτόν τον τεράστιο υδροστρόβιλο να ορθώνεται από το πουθενά. Έμοιαζε πολύ εντυπωσιακός κι έτσι ήξερα ότι έπρεπε να το βιντεοσκοπήσω» εξήγησε ο τουριστικός πράκτορας, σύμφωνα με το Newsflare.

Σύμφωνα με τον Σαμ, το πλοίο άρχισε να κουνιέται πέρα – δώθε από την τεράστια δύναμη της καταιγίδας, με τον υδροστρόβιλο να διαρκεί για «περίπου τρία λεπτά», προτού εξαφανιστεί και πάλι, όσο ξαφνικά είχε εμφανιστεί εξαρχής.

«Πόσο συχνά έχεις την ευκαιρία να δεις κάτι σαν κι αυτό σε απόσταση λιγότερη από ένα μίλι μακριά από εσένα;» αναρωτήθηκε ο 29χρονος άντρας, περιγράφοντας τη μοναδική εμπειρία του.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media και πολύ σύντομα έγινε viral, με τους χρήστες να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για το εντυπωσιακό φαινόμενο του τεράστιου υδροστρόβιλου καταμεσής στη Μεσόγειο Θάλασσα.

«Εγώ θα είχε πεθάνει από τον φόβο μου, εάν έβλεπα κάτι τέτοιο μπροστά μου ενώ ήμουν στα ανοιχτά» σχολίασε κάποιος για τον επιβλητικό υδροστρόβιλο.

Δείτε το βίντεο του SWNS:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ