Καιρός

Έπεσε χαλάζι στη Χαλκιδική - «Βουτιά» 15 βαθμών στη θερμοκρασία

Κακοκαιρία έπληξε τη Χαλκιδική, νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου. Η θερμοκρασία σημείωσε “βουτιά” 15 βαθμών, έπεσε χαλάζι για αρκετά λεπτά της ώρας στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, κοντά στον Άγιο Πρόδρομο.

Λόγω της ισχυρής χαλαζόπτωσης, μάλιστα, πολλοί οδηγοί αναγκάστηκαν να σταματήσουν στην άκρη του δρόμου, καθώς η ορατότητα ήταν εξαιρετικά περιορισμένη. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα από την κακοκαιρία.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, με ισχυρά φαινόμενα (καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις) στην Κεντρική Μακεδονία.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

maxhtika-kogreso
Κόσμος 0

Ολική ανατροπή! Νέα έκθεση του Κογκρέσου αποκαλύπτει πόσα μαχητικά έχασε η Ινδία και πόσα το Πακιστάν κατά την διάρκεια του πολέμου τον Μάιο

Ολική ανατροπή στα όσα πιστεύαμε για τις απώλειες μαχητικών της Ινδίας και του Πακιστάν από τον πόλεμο του φετινού Μαΐου